Годишен хороскоп за 2017: Близнаци

Годишен хороскоп за 2017: Близнаци
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

След нелеката изминала година, през 2017-а все така ще бъде потребно да полагате по-големи усилия и да преодолявате някои пречки. Ще трябва да си вземете поуки от предишни неуспехи, а ако направите грешка, незабавно ще трябва да си понесете последствията – няма да ви разминава както се е случвало през други години.

В личен или в служебен план ще имате доста работа и отговорности, които няма как да избегнете. Бихте могли да си помогнете малко, като очертавате пред себе си ясни приоритети и сте по-организирани. Не бягайте от трудностите – това са уроци, които ще ви позволят да израснете и да натрупате полезен опит.

Отнасяйте се сериозно към договореностите, които сключвате, и избягвайте да давате обещания, които няма да спазите – иначе бихте могли да загубите доверието на хората. Не забравяйте обаче и да бъдете верни на себе си – няма да ви носи удовлетворение, ако нарушавате собствените си принципи и убеждения, само и само за да угаждате на всички.

Добрата новина е, че за разлика от 2016-а през тази година ще се радвате на по-силна подкрепа от околните и ще имате по-голям късмет в начинанията си. Ще бъдете наясно със себе си и с това, което искате да постигнете – това ще ви помогне да преодолеете някои предишни съмнения и колебания.

Може да се сбъднете някакво ваше съкровено желание – например да имате дете, да срещнете сродна душа или да пътувате в чужбина. Търсете начини да разнообразите всекидневието си, като се посветите на някакво хоби или внесете творчески елемент в работата си – през 2017 година ще ви спорят дейности, които ви вдъхновяват и чрез които бихте могли да изявите някакъв свой талант.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Блзинаци през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти