Годишен Хороскоп 2018: Козирог

Годишен Хороскоп 2018: Козирог
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

2018-а ще бъде за вас година на големи постижения, но и изпълнена с много работа и отговорности. Възможно е да реализирате цели, чиито начало е било поставено много назад във времето, и да берете плодовете на усилия, които сте положили през изминалите години. Вашите амбициозност, упоритост и трудолюбие ще ви отведат до желаните резултати и ще ви носят удовлетворение – както морално, така и финансово. Дори да се появят някои пречки – а почти сигурно е, че това ще стане, те едва ли ще ви накарат да се откажете и да сломят духа ви.

Вашата сила е в постигането на бавен, но траен успех – точно сега ще е възможно да я приложите на практика и да се уверите, че дава резултати. Има едно условие обаче, което е добре да имате предвид – успехът ще дойде, само ако в миналото сте положили усилия, разчитали сте на себе си, а сега продължавате да следвате избрания път. В случай че сте се изкушили да търсите лесното – например, да живеете на чужд гръб или да използвате други хора като средство за осъществяване на собствените си цели, без да се интересувате от това каква нужда имат те, тогава нищо чудно през тази година да се изправите пред непреодолими препятствия. Целта на тези пречки ще бъде да ви накарат да спрете, да се замислите какво и как сте постигнали и да коригирате подхода си.

Като цяло през тази година ще трябва да благодарите или да се сърдите единствено на себе си и за доброто, и за трудното. Облагите ще бъдат награда за добре свършена работа, а неудовлетворените желания – знак, че или сте на грешен път, или прилагате неправилните средства. Не е препоръчително да носите няколко дини под една мишница – концентрирайте се върху онова, което е най-важно в конкретния момент, защото битките на различни фронтове ще ви изтощават.

Какво да очакват Козирозите през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти