Годишен хороскоп 2017: Водолей

Годишен хороскоп 2017: Водолей
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017-а ще бъде интересна година за вас, защото ще имате възможност да разширите кръгозора си, да общувате с повече хора и да учите нови неща. Ще усетите стимул да надскочите това, което вече сте изградили – в личен или в делови план; ще се стремите да постигнете по-голяма свобода на действие и ще гледате към нови хоризонти.

Енергията на годината е в синхрон с така типичния за вашия знак порив към реформаторство, така че очаквайте той да се засили още повече и да ви подтиква да правите промени във всяка област, в която нещата са зациклили и има нужда да се внесе свеж полъх.

Не се отказвайте от идеите и визиите си – дори в очите на някои хора да изглеждат някак странни, точно сега има шанс да ги реализирате, разбира се, ако положите нужните усилия. Имайте предвид, че през тази година звездите ви дават чудесната възможност да внедрите новото в старото, тоест може да правите промените постепенно и като се опирате на вече изграденото.

Е, някои от вас няма да имат търпение и нищо чудно да са по-импулсивни, но дори и в тези случаи като че ли съдбата ще бъде с вас и в крайна сметка нещата ще се подреждат. Ще има възможност да работите в името на бъдещето: за постигането на някаква дългосрочна цел, която сте си поставили, в името на колективен или на личен идеал.

През 2017 година ще пътувате повече, включително и до по-далечни дестинации, и ще трупате интересни впечатления. Тъй като поривът да учите нови неща ще бъде силен, може да се запишете на някакво обучение по специалността си или на курс по чужд език. Някои от вас ще се отворите към духовното – ще медитирате, ще четете духовна литература или ще посещавате лекции по духовност.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Водолей през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти