Годишен хороскоп 2017: Стрелец

Годишен хороскоп 2017: Стрелец
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017-а ще бъде година на растеж, но за вас това нарастване ще се осъществява бавно и не без да се наложи да се поддадете на някои предизвикателства.

За разлика от други години, когато сте се разпилявали по много направления, сега това просто няма как да се случи – обстоятелствата ще ви подтикват (а в някои случаи дори ще ви принуждават) да обърнете внимание на най-важното за настоящия момент и да полагате по-големи усилия.

Присъща за хората от вашия знак е чертата да си поставяте конкретна цел и да се целите в нея, но ще трябва да усъвършенствате тези свои умения. Недейте да се примервате в няколко мишени и се заредете се търпение – може да се наложи да стреляте много пъти докато улучите десетката.

През 2017 година ще се убедите, че осъществяването на мечтите не е само празник, а върви ръка за ръка с нови отговорности. Например, възможно е в бизнеса си да реализирате някаква своя идея, но заради новите ви начинания от вас да се иска да се трудите повече или да се усъвършенствате личностно и професионално.

Или е възможно да ви се роди дете и да откриете, че новата ви роля изисква жертви, за които преди не сте си давали ясна сметка, че трябва да правите. Хубавото обаче е, че преживяванията ви ще ви направят по-опитни и ще изпратите 2017-а по-зрели и по-отговорни – към околните, но най-вече към себе си.

Освен това през тази година за вас ще бъде в сила поговорката „Каквото посееш, това ще пожънеш“, което означава, че ще трябва да се изправите срещу последствията от предишни свои действия и решения, да си направите равносметка за грешките, които сте допуснали, и, съответно, ако е възможно, да направите корекция.

Не избягвайте да се въвличате в трудни ситуации и взаимоотношения – именно чрез тях ще научите най-много за себе си, а и през тази година ще имате шанс да намерите нови и нестандартни решения на проблеми от миналото. Ако не го направите, има вероятност след време отново да попаднете в подобно положение, тъй като, ако не вземете изпита, съдбата ще ви прати на поправка.

Ще преминете по-леко през годината, ако сте търпеливи, организирани и последователни и в същото време изпробвате нови подходи в работата и във взаимоотношенията с околните. Една от основните ви задачи ще бъде да потърсите баланс между визията ви за нещата и реалността.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Стрелец през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти