Годишен хороскоп 2017: Риби

Годишен хороскоп 2017: Риби
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017 година за вас ще бъде доста по-благодатна от 2016-а и най-важното – по-лека. След дилемите, пред които бяхте изправени, след изпитанията и натоварването, които много от вас преживяхте през изминалите месеци, сега ще успеете да вземете глътка въздух и всичко, което сте замислили, ще се осъществява по-лесно.

И през тази както и през изминалата година основното послание на звездите към вас е: „Творете!“. Независимо дали притежавате художествени умения в някаква област, готвите добре или имате дарба да помагате на хората, през следващите месеци следвайте вдъхновението и творете колкото е възможно по-често.

Не се оставяйте на рутината и не се задоволявайте с работа, която ви отегчава – намерете начин да изразите себе си и да изявите талантите си. Не си търсете оправдания, например че някой ви спира, че ви трябват пари или нещо друго – ако следвате сърцето и вътрешния си глас, през следващите месеци ще се убедите, че вие не сте жертва на обстоятелствата, а ще бъдете основният играч, който определя как ще се развиват те.

Може би ще усетите потребност да удовлетворявате собствените си желания, а не да се нагаждате към другите както е било преди. Не потискайте този порив – време е да помислите за себе си. И все пак предизвикателствата от изминалата година няма да изчезнат като с магическа пръчица – те ще бъдат по-малко, но все пак ще ги има.

Не търсете лесния начин, например да бягате от проблемите или да се правите, че не съществуват, защото тези предизвикателства са уроци, които, ако сега не научите, след време отново ще излязат на дневен ред.

Трудно е да се каже какъв точно ще бъде урокът, защото той е различен за всекиго, но, най-общо казано, трудните ситуации ще ви показват доколко сте се отдалечили от себе си и от собствената си истина –така че всеки път когато възникват, вслушвайте се в интуицията си и правете нужните промени.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Риби през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти