Хороскопи

2023

През 2023 г. ще пожънете плодовете на това, което сте свършили през предходни години. Това означава, че ще осъществите цели, за които сте работили дълго време. Ще бъдете възнаградени за постоянството си и за положените усилия. В същото време обаче ще се наложи да се изправите срещу последствията от действия и поведения, които по някакъв начин са били вредни – за вас или за другите. Ако сте си затваряли очите за нещо важно, то вече няма да можете да го правите и ще трябва да приемете реалността. Ако искате да израстнете през тази година, е добре да не обвинявате други хора или съдбата за случващото се, а да потърсите своята отговорност за ситуациите, в които попадате. Родените в периода 19-26.02. ще усетят най-силно описаните влияния. Ако на моменти ви се струва трудно, не се отчайвайте – това е знак да напрегнете малко мускулите си и да се справите с предизвикателствата. Направите ли го, ще станете по-зрели, по-мъдри и по-самостоятелни. Родените в периода 11-19.03. може да усетят силен копнеж към нещо или някой. Бъдете внимателни обаче – ако си мислите, че така желаното щастие или спасение ще дойде отвън, има голям шанс да останете излъгани. При вас може да има също засилване на творческите пориви и интуицията и дори събуждане на някои психични дарби. През тази година е много полезно да творите повече, да практикувате духовни практики и да се посветите на духовното си развитие. Всички представители на знака биха спечелили, ако през 2023 г. разширят своя кръг от контакти и учат нещо ново.

Кариера и финанси

През тази година може да постигнете много в професионален план, ако сте организирани и работите здраво. Пригответе се и за по-голямо натоварване обаче. Годината е подходяща да започнете да градите нов бизнес или да се утвърдите като авторитет в своята област. Ако сте родени в периода 11-19.03,. е възможно да имате колебания за това в каква посока да вървите или да осъзнаете, че сте преследвали лъжливи цели. Бъдете по-внимателни и се консултирайте с правилните хора при взимането на важни финансови и бизнес решения, защото рискът да се заблудите и да изпуснете важни подробности е повишен. През февруари и март ще има благоприятен развой за вашето материално положение, а работата ще ви спори. През април и май финансови въпроси ще бъдат на дневен ред, но е добре да не действате прибързано и да изчакате да мине 19 май, преди да пристъпвате към важни решения и договорки. Преди това може да провеждате консултации и разговори, но не подписвайте нищо. Юни и до към средата на юли е благодатен период за работа и бизнес – може спокойно да гледате напред и да реализирате целите си. През август и септември на фокус ще бъдат деловите контакти и договорките с партньори – може да излязат наяве някои конфликти и да възникне необходимост от промяна на условията по договора. През октомври уредете стари сметки и не давайте пари назаем. Може да се появят изгодни финансови възможности. През ноември ще задвижите някои свои проекти, които са били в режим на изчакване, и ще преодолеете пречки, които до този момент са ви възпирали. Декември е силен месец за вас в професионален план – посоката ви нека е напред.

Любов и взаимоотношения

През тази година като че ли личните ви цели и амбиции ще бъдат на преден план, така че ако сте необвързани, вероятността да влезете във връзка е малка. Това обаче не значи, че няма да се случва нищо в тази сфера. Родените в периода 11-19.03. сигурно ще имат романтични трепети и ще изпитват силни емоции. За съжаление има голяма вероятност да виждате ситуацията и обекта на желанията си през розови очила и да не направите много добра преценка. За родените в периода 19-26.02. годината ще донесе яснота и конкретни ангажименти – ако връзката ви е сериозна, ще се утвърди; ако не е, може да приключи. Важен период за взаимоотношенията ви е юли-септември – ако имате някакви колебания за любимия човек или връзката, изчакайте да мине средата на септември, за да си правите изводи. Ако в този период се появи човек от миналото ви, това е знак, че има нещо недовършено в тези отношения – не го приемайте автоматично като покана, че трябва да възобновите отношенията.

Здраве

През тази година може да се изострят някои проблеми със здравето, които сте игнорирали. За да не си създавате допълнителни главоболия, спазвайте и мярка във всичко – не се претоварвайте с работа, но в същото време не лентяйствайте, защото мързелът е доста нежелателен през тази година, когато трябва да сте по-продуктивни. Не прекалявайте и с вредни вещества и положете усилия, за да се откажете от нездравословен навик. Родените в периода 11-19.03. са под повишен риск от зависимости от алкохол и опияти – лесно може да се похлъзнете и после да не можете да спрете. Добре е да направите нещо за укрепване на имунитета си, тъй като през тази година сте по-уязвими към инфекции и зарази.

Качества на Риби
  • Елемент Вода
  • Характеристика Подвижен, женски, пасивен, отрицателен
  • Планета Нептун
  • Благоприятни партньорства Риби, Рак, Телец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Скорпион, Дева
  • Щастливи числа 3, 7
  • Ден Четвъртък
  • Сезон Зима
  • Цвят Тъмно син
  • Камък Перли, лунен камък, хризолит, александрит, бисери, аметист

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти