Хороскопи
2019

През 2019 година ще получите нещо, което е особено необходимо за много от вас: прозрение за житейската посока, която да следвате в бъдеще. На пръв поглед не изглежда кой знае какво, но всъщност това знание ще ви помогне да получите яснота, да станете решителни и целенасочени. Благодарение на всичко това ще успеете да внесете ред в тези области, в които сте се чувствали объркани и дезориентирани, а и действията ви са били хаотични. Ако до този момент сте гледали през розови очила на света и сте го оценявали като идеален, а той всъщност не е такъв, може би няма да ви е много приятно да се срещнете очи в очи с истината. При някои осъзнаването ще бъде в любовта, при други – в професионалната или в творческата сфера. И все пак се опитвайте да не изпадате в самосъжаление и не обвинявайте нито себе си, нито другите. Не е възможно да върнете миналото, а и живейте с мсълта, че всеки опит е ценен и ви води нанякъде. Сега обаче е време да видите реалната ситуация и съобразно с нея да определите какъв път ще следвате в бъдеще. Така няма да хабите енергията си и да допускате да изтича свободно към хора, които ви влияят негативно, както и да я пропилявате за дейности и цели, които не са в съзвучие с истината вътре във вас. През 2019 г. темата за духовното развитие ще излезе на преден план при много представители на знака. Това е чудесно – ако започнете да гледате на себе си като на част от нещо по-голямо и по-висше, ще осмислите всекидневието си и ще се справяте по-добре с практичните житейски дела.

Кариера и финанси

2019-а ще бъде много успешна година за вас в професионален план, тъй като ще реализирате идеите си и ще получавате подкрепата, която ви е нужна. Растежът обаче ще се случи, само ако канализирате енергията си, насочите я в едно направление и работите усърдно и организирано. Да се разпилявате, да се носите по течението без цел и посока, както и липсата на постоянство може да ви попречат да се възползвате от възможностите за развитие, които ще ви се предоставят през тази година. За да не се случва това, още през януари набележете основните цели, които ще преследвате през годината. Възможно е те да претърпят развитие, но при всички случаи формулирането им ще ги направи обозрими. Първият месец от годината е много подходящ за сключване на договори и споразумения – те ще бъдат дълготрайни и финансово изгодни. Ако ви предложат обучение или друга възможност за усъвършенстване, не я изпускайте. Февруари и март са благоприятни месеци за творчески начинания, а не да взимате решения по бизнес- и финансови въпроси. През април е вероятно да получите добри парични постъпления, а може и да имате нова голяма материална придобивка. През май, юни и юли е по-добре да работите върху текущи проекти – смелите и рискованите начинания оставете за септември. Ако нещо не ви достига, за да реализирате някаква идея, не се обезкуражавайте – ще успеете да отстраните проблема, но трябва да сте търпеливи и да се потрудите. Не разчитайте толкова на близки, на познати или на Вселената – ще получавате подкрепа, во трябва най-напред вие сами да си помогнете. През ноември бъдете внимателни, когато подписвате документи – възможно е да не обърнете внимание на нещо важно. Декември се очаква да е чудесен месец за вас – ще постигате намеренията си с лекота благодарение на оптимизма ви и възвърналото се у вас доверие към живота.

Любов и семейство

През 2019 г. акцентът при вас няма да пада върху романтиката, но това не значи, че ще бъдете самотни или че любовта няма да е важна за вас. Просто трябва да не допускате професионалните ангажименти да изземват цялото ви внимание и на всяка цена да търсите баланса. Също не следва заради друг човек да пренебрегвате собствените си цели, творчески идеи и възможности за израстване – допуснете ли това, неминуемо или ще се стигне до конфликт, или ще страдате. През тази година много представители на знака ще усетите, че в миналото сте били добри към околните, но не и към себе си, което ще ви тласне да промените поведението си и да започнете да се грижите малко повече за себе си. През 2019 г. ще е потребно да покажете, че сте зрели хора – поемайте отговорност, това се отнася както за интимния ви живот, така и за семейните отношения. Ако не се плашите от предизвикателствата и неразбирателствата, а ги използвате, за да прецеявате по-добре другите и себе си, ще установите, че сте станали по-мъдри отпреди. Ако обаче се затворите във фантазиите си и страдате, че реалният живот е толкова различен от тях, ще си останете на същото ниво, на което сте. Годината е много благодатна за зачеване на дете – особено летните месеци.

Здраве

И през 2019 година ще има моменти, когато тонусът ви ще бъде по-нисък, възможно е да понякога да сте вяли и отпуснати. В такива периоди не се пренапрягайте, почивайте си повече и пестете силите си за неотложните задачи. За щастие тези моменти ще бъдат съпътствани от дни и периоди, в които ще сте жизнени и изпълнени с ентусиазъм. В тези мигове ще се активизирате и ще имате сили за всичко. Настроението ви също може да е някак на приливи и отливи – в един момент всичко може да ви се струва прекрасно, в друг – ужасно, а истината ще е, че и в двата случая преувеличавате. Накратко, съобразявайте се с вътрешните си ритми, за да не страда тялото ви, опитвайте да укротявате емоционалните си люшкания. Последното може да стане, като се съсредоточите върху конкретни задачи – например на служебни ангажименти, домакински задължения; или на приятни творчески занимания, които да вършите с концентрация и старание.

Качества на Риби
  • Елемент Вода
  • Характеристика Подвижен, женски, пасивен, отрицателен
  • Планета Нептун
  • Благоприятни партньорства Риби, Рак, Телец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Скорпион, Дева
  • Щастливи числа 3, 7
  • Ден Четвъртък
  • Сезон Зима
  • Цвят Тъмно син
  • Камък Перли, лунен камък, хризолит, александрит, бисери, аметист

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти