Хороскопи
2020

През 2020 година ще се открие възможност да внесете ред в живота си. Започнете първо от себе си и от вътрешния си свят – изяснете си какво чувствате, от какво имате нужда, какви са целите ви, очертайте приоритетите си. Бъдете по-конкретни в исканията си към околните, особено когато става дума за работа и пари. Слагайте граници – не позволявайте на някои хора, които ви влияят зле, да продължават да го правят и да създават хаос в мислите и чувствата ви. Ако постигнете всичко това, ще усетите стабилна почва под краката си, а нищо чудно външният свят също да стане по-подреден и по-добре работещ. Казано с други думи, през тази година събитията ще ви подтикват да поемете отговорност за случващото се, да взимате решения, да действате, да работите за постигане на мечтите си, да защитавате позициите си, когато е необходимо. Да се носите безцелно по течението, да очаквате неочакваното, без да работите, да се надявате на нещо по-добро, но да не можете да отстраните онова, което не ви харесва – всичко това не е ефективно и ще ви попречи да се възползвате от възможностите през тази година. Най-добрата стратегия е да превърнете поне една своя мечта в конкретна цел и да й се посветите. Оставете въображението да ви води – то е вашата сила, но не забравяйте, че ще трябва и здраво да поработите. С усърдие и дисциплина лека-полека ще започнете да виждате резултати и в края на 2020-а ще има нещо конкретно, на което да се опрете или върху което да надграждате през следващите години.

Кариера и финанси

2020-а ще е доста успешна за вас в професионален план, стига да имате такива амбиции. Всъщност, влиянията през тази година са доста подкрепящи вашите амбиции в която и да е област, независимо дали те са по посока творчество, професионално развитие или растеж в йерархията. Важно условие да осъществите тези амбиции е наистина да решите кое е най-важното за вас и да насочите усилията си натам. Финансовото ви положение също ще е стабилно, което ще ви даде нужното спокойствие да творите и да мечтаете. Не забравяйте обаче – вие сами ще трябва да изковете тази стабилност. През тази година материалното ще върви редом с мечтаното – ако желаете да получавате повече пари, поискайте ги, изкарайте ги, отидете там, където ще ви ги дадат, намерете начин да използвате талантите си така, че да печелите повече. През януари ще има чудесни условия да постигнете стабилен растеж. Няма да срещате каквито и да било пречки, така че ще е достатъчно да се трудите, за да виждате как идеите ви придобиват форма и се превръщат в реалност. След средата на февруари и до някакъв момент през март може да се чувствате леко объркани или да има извесни неясноти около вас – така че по-добре не взимайте важни решения по финансови въпроси. През април отново ще имате зелена светлина във всяко едно отношение – тогава може да има благоприятно развитие по паричен проблем, който ви вълнува. През юни очакванията ви може да се разминават с реалността и да се почувствате недоволни от нещо – през този месец преговорите през ще вървят трудно именно заради разминаването в очакванията. Следващите месеци – до октомври – са период на обрат, който може първо да настъпи на вътрешно ниво, а впоследствие – към ноември и декември – да доведе до конкретни действия и решения.

Любов и взаимоотношения

През 2020 година ще гледате реалистично на любовта и взаимоотношенията си. За някои това може да е разочароващо, защото ще се окаже, че реалността е по-различна от представите ви за безоблачна хармония. Ако има взаимна любов обаче, не бягайте от връзката, а работете за разбирателството и за постигането на компромис. Земната любов е такава – груба и несъвършена. Но пък преодолеете ли предизвикателствата, нищо чудно да скрепите връзката си. Ще трябва да изречете някои истини, да промените някои правила, евентуално да приемете нови. През тази  година, за да поддържате връзките си,  трябва да следвате изискванията: да проявявате по-голяма зрелост, да внасяте яснота и конкретика във взаимоотношенията си, да поставяте граници.

Здраве

2020-а ще е благоприятна за вашето здраве. Ако сте имали здравословен проблем, но не сте били излекувани; или пък не ви е била поставена диагноза, през тази година това ще се случи. Обръщайте внимание на симптомите, но недейте да изпадате в излишни притеснения. Ако нещо ви безпокои, вижте първо какво е реалното положение – отидете на лекар, за да ви диагностицира и да ви назначи изследвания. Ще проявявате склонност да се притеснявате повече от необходимото и, за да не се случи това, придържайте се към фактите.

Качества на Риби
  • Елемент Вода
  • Характеристика Подвижен, женски, пасивен, отрицателен
  • Планета Нептун
  • Благоприятни партньорства Риби, Рак, Телец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Скорпион, Дева
  • Щастливи числа 3, 7
  • Ден Четвъртък
  • Сезон Зима
  • Цвят Тъмно син
  • Камък Перли, лунен камък, хризолит, александрит, бисери, аметист

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти