Хороскопи
2021

През 2021 г. ще сте някак изолирани от околните. Това не означава, че ще сте сами или самотни, а просто, че или самите вие ще имате нужда от известно уединение, или житейските обстоятелства ще го налагат. Различни може да са причините да прекарвате повече време вкъщи или на място, където няма толкова хора – да размишлявате, да подготвите нов проект, да приключите проект, да творите повече, да четете, да усетите какви са потребностите на душата ви и да ги удовлетворите. През тази година някои от вас може да се отдадете на духовни практики като медитация или – ако вече практикувате – да се заемете по-сериозно. Като цяло акцентът на годината за вас няма да е толкова върху външни постижения, а по-скоро върху обръщането към себе си и самоопознаването. През 2021 година можете да се освободите от някои неща, които вече не са ви необходими, включително да прекъснете токсични връзки с хора от миналото си. Казано най-общо, приключете недовършеното и освободете живота си от излишното. На онези от вас, чиято работа е свързана с помощ за други хора – например лекари, терапевти и др. – може да се струпат повече ангажименти през тази година, тъй като доста хора ще имат нужда от вас. В този случай се грижете достатъчно и за себе си, за да не изчерпите резервите си от енергия. За родените в периода 6–15 март годината ще е много благодатна за творчески занимания. Обаче ще сте силно податливи на заблуди и измами – както от страна на други хора, така и заради собственото си въображение. Родените в периода 18–20 февруари може да пътувате зад граница в интервала между май и юли.

Кариера и финанси

През тази година хората на изкуството и заетите с т.нар. спомагателни дейности е възможно да проявявате повишена активност – това ще си проличи през януари. При много представители на знака обаче може да се очаква дори известно забавяне на темпото, повече почивка, а за някои – дори оттегляне от активна дейност. Годината е много подходяща за довършване на големи проекти, също и за подготовка на нови начинания, които ще може успешно да задвижите през 2022 година, а и по-нататък. Ако сте родени в периода 6–13 март, бъдете внимателни в кое влагате пари и за какво харчите – възможно е рискът да се подведете и да допуснете грешка да се повиши. Освен това при много от вас ще има известно лутане и колебания, що се отнася до кариерното ви развитие. Подходящ момент за нови начинания и промени е средата на март – месецът ще е благодатен и за финансите ви. В периода май-юли е възможно да се отвори интересна нова възможност за повишение или развитие – онова, което започне като процес през тези месеци, ще се разгърне през следващата година. Това важи най-вече за родените в самото начало на знака – 18–20 февруари. Като цяло по-динамичната част от годината ще е през първата половина – от юни нататък промени може да се случват по-трудно, да изпитвате повече колебания – чак към края на годината ще успеете отново да тръгнете решително напред.

Любов и взаимоотношения

Най-общо казано, 2021-ва няма да е най-благоприятната година за трайно обвързване. Любовни трепети и романтични блянове ще има, но е възможно обектът да чувствата ви да е доста непостоянен и да ви дава противоречиви сигнали. Възможно е и вие да не сте сигурни какво точно искате, и дори да се чувствате разпънати заради интереса си към двама души. Някои от вас дори ще предпочитате повече собствената си компания, отколкото тази на друг човек, което е напълно в духа на годината.

Здраве

През тази година във ваша полза ще е да пестите енергията си и да отморявате малко повече. На моменти може да сте по-отпаднали, което няма да е проблем, ако си почивате и се наспивате добре. Имайте предвид, че околните може да ви оказват доста силно влияние, а то да ви се отразява и физически. Ето защо, ако изпитвате дискомфорт и имате странни симптоми (които не са следствие от заболяване, а се появяват и изчезват), това може да е, защото някой в обкръжението ви е т.нар. енергиен вампир. Установите ли нещо подобно, по възможност ограничете контактите си с този човек, а ако не е възможно, поне не позволявайте да ви въвлича в проблемите си.

Качества на Риби
  • Елемент Вода
  • Характеристика Подвижен, женски, пасивен, отрицателен
  • Планета Нептун
  • Благоприятни партньорства Риби, Рак, Телец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Скорпион, Дева
  • Щастливи числа 3, 7
  • Ден Четвъртък
  • Сезон Зима
  • Цвят Тъмно син
  • Камък Перли, лунен камък, хризолит, александрит, бисери, аметист

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти