Годината на коня – какво ни очаква

Годината на коня – какво ни очаква
Снимка: Thinkstock

Според китайския хороскоп Годината на коня започва на 31 януари 2014 и продължава до 18 февруари 2015.

Това ще е период, белязан от силата на дървото и коня.

Според астролозите годината ще е най-благоприятна за родените през 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 и разбира се – 2014 година.

Както и езотеристът Ели Загорова каза в интервю за Edna.bgтова ще е година на изпитанията. Не всичко ще върви по мед и масло, въпреки че 2014-а минава под късметлийския знак на дървото и коня.

По отношение на кариерата не се впускайте в рисковани начинания.

Обмисляйте добре следващия си ход и се въздържайте от смели изяви. Може да ви се иска да смените професионалното си поприще с един замах, но по-добре ще е, ако първо прецените добре минусите и плюсовете.

Тази година спонтанните решения няма да носят успех, затова ще трябва да си изградите точен план какво искате и всички стъпки по постигането на желанията трябва да са ясни.

Относно любовта, годината ще подложи на тест връзките.

Много по-силно ще се усеща колебание – днес летите от щастие и любов, а утре изпитвате дълбоки съмнения. Важното е да устоите на тези терзания и както е в професионален план – да не взимате никакви прибързани решения.

Въпреки това 2014-а ще е щастлива година за влюбени, както и за тези, които още не са открили половинката си – тях ги очакват щастливи запознанства.

Според астролозите, тези двойки, които успеят да преминат изпитанията на 2014-а и останат заедно, могат да скрепят връзката си за цял живот.

Относно финансовото състояние – то ще е подчинено на труда и упорството.

Нищо няма да се получи даром и колкото годината да е изпълнена с добри знаци, то толкова и не може да се разчита на забогатяване с магическа пръчка.

Всичко ще идва благодарение на предварително положени усилия. В Годината на коня няма да бъдете оставени да се носите по течението, а ще изскачат редица ситуации, които ще тестват упорството и силата на духа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти