Есенното равноденствие ще донесе благословии и вдъхновение на тези 3 зодии

р
Снимка: iStock

Есенното равноденствие тази година има потенциала да бъде голяма повратна точка за някои зодиакални знаци. Но ще се възползват ли те от своя шанс?

Първият ден от есента е на 23 септември и ако се вълнувате от неща като тиквено лате, големи пуловери и дълги разходки по окъпаните от листа улици, то вероятно това е любимият ви сезон. Но есенното равноденствие, събитието, което бележи началото на есента, е много повече от това...

По време на есенното равноденствие денят и нощта имат равен брой часове (подобно на пролетното равноденствие). Напредвайки, дните ще стават все по-къси и по-хладни, докато вървим към зимата.

Есенното равноденствие също е важно време в астрологията. Слънцето се премества в зодиакалния знак Везни, а всеки път, когато слънцето навлезе в нов знак, това означава идеалната възможност да оцените действията си до момента.

По-специално есенното равноденствие през 2023 г. може да доведе до радикални промени.

Представителите на три зодиакални знака обаче ще бъдат по-облагодетелствани в сравнение с други и няма да има от какво да се притесняват - настъпването на есента ще дойде като глътка свеж въздух за тях и те ще се почувстват благословени и окрилени.

ВИЖТЕ КОИ СА ТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК>>>

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти