Днес Слънцето е в съвпад с Юпитер: започва денят на щастието и късмета!

планети
Снимка: Thinkstock

Днес в 8:32 часа се съединиха по дължина Юпитер и Слънцето. С това ще стартира може би най-важният и благотворен едногодишен цикъл, като специалното този път е, че ще се случи в собствения знак на Юпитер – Стрелец. А същото не е ставало от 1995 година.

Този цикъл мощно подкрепя вярата, енергията, духа, оптимизма, късмета и доброто настроение, затова онези които искат да имат всичко това през идната една година, ще е добре днес да работят върху изпълнението на своите желания.

Днес е един от най-благоприятните дни от годината именно защото планетата на късмета, щастието и изобилето - Юпитер е в точен съвпад със Слънцето в Стрелец.  Това ни дава енергия, желание за живот и вярва в най-смелите ни мечти. 

Всеки от нас успява да види щастието и да го открие в малките неща. Не е нужно на всеки от нас да се случи конкретно събитие - какво по-хубаво от това да се чувстваме щастливи, дори и без повод? Днес направете нещо, за което мечтаете. Дайте време и направете нещо за себе си, което отлагате дълго. Така ще отключите много енергия и ще повишите своята вибрация.

Днес направете нещо, за което ви трябва много голям късмет. Например - важен разговор, е-мейл, среща и др. Или просто покажете на близките си, че ги обичате и държите на тях.

Днес е ползотворен ден и да пускате CV- та за кандидатстване за работа. Особено, ако работата е в международна фирма, свързана с чужди езици, пътувания зад граница, преводи или образователни проекти. 

Този ден е благоприятен и за привличане на полезни връзки, осъществяване контакти с влиятелни хора. Засилва се оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение. Благоприятен ден за финансови операции, спонсорство, меценатство, благотворителност, за отправяне на искания към началническото съсловие.

Много е вероятно сега да има увеличение на заплатата, даване на премия, награди, похвали, материална помощ, повишение в длъжност. Може тези дни да си опитвате късмета в лотарията и тотото.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти