Днес настъпва 14-ти лунен ден: анализирайте делата си и избягвайте негативните емоции

луна
Снимка: Unsplash

Днес е един от най-силно енергийните дни на месеца, точно преди пълнолуние и това се явява последния шанс за внасяне на корекции и промяна в планoвете. Бъдете особено внимателни и се подгответе максимално добре, тъй като в бъдеще има вероятност нещата да излязат извън контрол и да нямате възможността да повлияете на случващото се около вас.

През 14-ти лунен ден направете подробен анализ на всички свои начинания и занимания в ежедневието, и ако е необходимо да се направят корекции и промени, то моментът да ги направите е сега!

Този ден е предназначен за активни действия и за това е крайно нежелателно да го „проспивате“ в безделие и скука. Не забравяйте, че силата на луната е хубаво да се използва днес, тъй като е разпределена в лунния цикъл и не може да се трупа на склад или да се остави за бъдеща употреба.

Мотото на днешния ден би било хубаво да бъде „Действие, тук и сега!“. Денят е подходящ и за втори опит, ако не сте успели да стартирате хармонично вашите начинания от началото на лунния цикъл, то сега имате възможността да направите втори опит.

Мислете и действайте позитивно. В този ден за почистване, може спокойно да го направите, както на физическо, така и на духовно, нравствено и най-вече психологическо ниво и така да се освободите от негативни мисли, емоции и действия.

Особено благоприятен ден за почти всички дейности и най-вече за важни, големи и дълготрайни проекти и начинания, както и за смяна на работа. 

Започнатите днес проекти са успешни, а ако пропуснете да започнете нещата днес то все едно сте изгубили месеца, както и целия лунен месец.

Препоръчително е в този ден да се правят процедури с цел прочистване от отпадъци и токсини. Психиката в този ден е натоварена и може да се наблюдават, чести смени на настроението, както и отклонение от нормалното поведение.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти