Днес е последната Супер Луна за годината - намислете своите желания!

луна
Снимка: Thinkstock

Анкета

Тази нощ, 3 декември, ще имаме възможността да наблюдаваме най-голямата Супер Луна за 2017г.

Декемврийската Супер Луна в неделя ще бъде най-голямата и най-ярката, защото орбитата на естествения ни спътник ще е най-близо до Земята.

Луната в неделя през нощта ще изглежда със 7% по-голяма и с 16% по-ярка от обичайното. Тогава орбитата й ще е само на 357 987 км от Земята.

Хороскопът за декември: време е за нови планове, красиви емоции и уют

Разликата в яркостта и привидния размер е само няколко процента, но пълнолунието така става още по-приятно за наблюдаване. Струва си човек да я види. Тя ще бъде четвъртата Супер Луна за 2017 г. 

Енергията на Супер Луната може да бъде полезна за нас, ако я използваме правилно. Тя може да повиши нивото на положителната енергия около нас.

Големият зимен любовен хороскоп!

В днешния ден не влизайте в спорове, не се ядосвайте. Пълната Луна е време, когато трябва да бъдете спокойни. Това е време, когато трябва да дишате дълбоко – трябва да преживеете трудностите и да простите на другите. Опитайте се да поддържате баланс и добра енергия.

Разбира се, трябва да мислите положително, особено по време на пълнолуние. Днес е време да си представете как се изпълняват вашите мечти. Пълният период на Луната е чудесен за сбъдване на желания!

Тъй като пълната Луна ви дава голяма енергия, медитацията ще ви помогне много.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти