Хороскопът за декември: време е за нови планове, красиви емоции и уют

Хороскопът за декември: време е за нови планове, красиви емоции и уют
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец декември 2017 година. 

Декември не е месец за голяма активност, а е време да забавите темпото, да общувате с близките си и да се насладите на малките неща и моментите на нежност и доброта.

Месецът се характеризира и със силни емоции, съставяне на творчески планове и идеи за нови проекти, които да бъдат започнати през новата година.

Всичко важно трябва да свършите преди празниците, за да може да се отдадете на заслужена почивка след това и да имате време да презаредите батериите.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Напрежението, което много от вас изпитваха през последните дни на ноември, и конфликтите, които възникнаха, ще отзвучават лека-полека, но е твърде възможно да усещате влиянието им и през първата седмица на декември. Именно това напрежение в отношенията – лични или служебни, може да ви подтикне да си зададете някои въпроси и да започнете да планирате промени, които да осъществите през следващата година.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец декември 2017, прочетете ТУК.

овен зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Телец

Възможно е през декември да бъдете по-неспокойни и по-нетърпеливи. Ще усетите, че по-трудно одобрявате постъпките на ваши близки и познати, които преди сте се приемали, и нищо чудно да реагирате по-остро в някои ситуации. Ако сте обвързани, отношенията с любимия човек ще бъдат по-горещи във всяко едно отношение – особено към края на периода.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец декември 2017, прочетете ТУК

телец зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Близнаци

През декември отново ще се изправите пред някои предишни проблеми на личните и любовните си отношения, в които сте въвлечени от доста време. Появата им отново е знак, че има още нещо неизяснено и ще бъде добре да подходите сериозно към това, което ви вълнува. Ще умувате доста, вероятно ще се колебаете и ще се чудите как да постъпите, но в крайна сметка има голяма вероятност да постигнете яснота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец декември 2017, прочетете ТУК.

близнаци зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Рак

През декември е добре да се организирате и да довършите всички онези служебни задачи, които сте отлагали – защото не сте имали време за тях, не ви се е занимавало или са ви се виждали трудни за изпълнение. Някои от вас може да изпитате желание да направите голямо почистване у дома.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец декември 2017, прочетете ТУК.

рак зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Лъв

През декември желанията ви ще се осъществяват малко по-трудно отколкото ви се иска, което ще ви направи нетърпеливи, и дори по-раздразнителни. Може да не получите нечие признание или нещо да не се изпълни според очакванията ви, въпреки че сте се постарали да свършите всичко както трябва.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец декември 2017, прочетете ТУК.

лъв зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Дева

През декември вашите преживявания ще бъдат напълно в духа на приключването на старата година и, като мислите за Новата, ще си направите някаква равносметка. Независимо дали подтикът идва отвътре, или някакво събитие ви предизвика да поразмишлявате, бъдете сигурни, че това е напълно в реда на нещата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец декември 2017, прочетете ТУК.

дева зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Везни

През декември ще ви се наложи да търсите златната среда в някаква ситуация, така че да се намери взаимноизгодно решение, а нищо чудно и да влезете в ролята на арбитър. Може би ще бъдете изправени пред дилемата дали да кажете нещо, което мислите, или да си замълчите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец декември 2017, прочетете ТУК.

везни зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Скорпион

През декември към вас ще бъде насочен лъч духовна енергия, а тази енергия е лечебна и ще ви помогне да се изчистите от токсини – физически или емоционални. Ето защо, ако има нещо, което ви мъчи, заседнало е вътре във вас и ви трови, сега е моментът да се помолите за освобождение и изцеление – има шанс да постигнете поне частичен напредък.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец декември 2017, прочетете ТУК.

скорпион зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Стрелец

През декември ще имате както много приятни преживявания, така и ще се сблъскате с някои трудности. Хубавите емоции ще бъдат предизвикани от общуването с хора, които харесвате, а вероятно и заради това, че ще посетите някое и друго интересно събитие. Ще искате да се глезите малко повече и да си доставяте удоволствие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец декември 2017, прочетете ТУК.

стрелец зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Козирог

През декември сякаш нещо ще ви подтиква да довършите започната работа, да въведете ред вкъщи и на работното си място, да се освободите от ненужното. Чудесно ще е, ако направите всичко това, но в суматохата гледайте да си оставите време и за почивка. Още през януари 2018 година ви очакват нови предизвикателства и ще бъдете доста заети.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец декември 2017, прочетете ТУК.

козирог зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Водолей

През декември е добре да насочите вниманието си към конкретни цели и идеи, които искате да осъществите през следващата година. И тук става дума не просто да си пожелаете нещо, а да поставите пред себе си голяма и значима за вас дългосрочна цел.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец декември 2017, прочетете ТУК.

водолей зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Риби

През декември разчитайте повече на своята интуиция – тя ще бъде много силна и ще ви помага да се ориентирате доста добре в обстановката. Възможно е дори в сънищата си да получавате прозрения за това какво да направите; или просто да усещате, че ви води някаква сила и ви помага да следвате правилния за вас път. Някои от вас може да осъзнаете, че сте се лъгали за нещо или сте попаднали под нечие негативно влияние.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец декември 2017, прочетете ТУК.

риби зодия зодии хороскоп хороскопи
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти