Днес е 9-ти лунен ден: първият фатален ден от месеца

луна
Снимка: Istock

Деветият лунен ден този месец започва в 11:12 ч. днес и продължава до 11:39 ч. утре.

Деветият лунен ден е първият от тежките дни на месеца и е изпълнен с изкушения. Смята се, че през него излиза наяве тъмната страна на всяка личност, затова ни призовава да бъдем внимателни към всичко.

Дори не мислете за някакви финансови транзакции, не слушайте съветниците. Съществува риск да стане жертва на измама и мошеничество. В 9-и лунен ден сме изправени пред измами, илюзии, машинации, интриги, трудности.

Не се занимавайте с никакви финансови дела, не давайте и не вземайте заем, не оформяйте документи. Повечето хора в този ден са конфликтни, оправдават се за собствените си грешки, прехвърлят отговорността за грешките си върху раменете на другите. Много трудно е по време на работа. Трудно може да се постигне споразумение.

Избягвайте стресови ситуации, максимално опростете работата си. По-добре е да не попадате под очите на началниците си изобщо. Колеги, клиенти и партньори са недружелюбни. Изчакайте с новите запознанства. 

Много е важно да се обърне внимание на това, което се случва днес. Защото няма нищо случайно. Каквото и да се случи е напомняне за това, което не сте направили или е било напразно. Ако започналата работа се провали, това означава, че когато сте започнали друго, което е било по- важно за вас, по някаква причина сте я оставили нещо, не сте го завършили. Ако ви укоряват, това означава, че и вие сте обидили някого, а ако сте били измамени, това означава, че сте постъпили нечестно с друг човек. 

Деветият лунен ден перфектно подхожда за тези, които се занимават с творчество. Днес можете да направите нещо наистина ценно и заслужаващо внимание.

Необходимо е да почистите стаята, дома. Направете ментално прочистване също. 

луна
Снимка: Istock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти