Днес е 7-ми лунен ден: Небето се отваря и сбъдва нашите желания!

природа небе нощ
Снимка: Thinkstock

Днешният 7-ми лунен ден започва от 10:19 ч. и продължава до 11:06 ч. на 8-ми април.

Днешният ден се счита за магически според Лунния календар. Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

В 7-ми лунен ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях, затова е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Внимавайте обаче с лошите. Днес с особена сила важи правилото ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори колкото може по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите.

Избягвайте да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани.

Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане веднага, а след известно време, когато вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

През седми лунен ден многократно нараства силата на словото. Ето защо, както вече казахме, не само молитвите, мантрите, но и всяка изречена дума придобива особена тежест. Във връзка с това днес е много полезно да изкажете на глас своите желания, а така също и да благославяте.

Бъдете особено внимателни: не „пилейте” думи просто така – през този ден те имат свойството много бързо да се претворяват в материалната действителност. Внимавайте с клетвите, обидите (особено днес!). Дори „просто така” подхвърлената дума е важна. Не забравяйте, че думите имат своя вибрация и всяка дума, натоварена с разрушителна, негативна вибрация, ще се обърне в един момент срещу вас. Недейте да сплетничите!

Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настъпва време за творчество. Вдъхновението ще дойде обезателно! В този лунен ден виолетовият цвят е най-ефективен и силен.

Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022

магическа топка
Снимка: Edna.bg

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти