Днес е 4-ти лунен ден: всяка дума е магия!

луна
Снимка: Istock

Днешният лунен ден започва от 09:54 ч. и приключва на 29 септември в 11:08 ч.

Ако можете си вземете почивка, ако не – вършете само обичайната и рутинна работа. Не подписвайте важни документи, договори, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо важно.

Това е ден за разкриване на истината.

Четвърти лунен ден отразява като огледало вашето истинско лице, вашето истинско, а не измислено „АЗ”. Въпросът е в това дали се боим да се срещнем със самите себе си или напротив, ще го направим с удоволствие.

Това е денят, когато трябва погледнем как реагира света на стореното от нас във втори и трети лунен ден: дали вървим в правилната посока, дали не сме се отклонили от пътя, дали избраната от нас цел си струва да се стремим към нея.

Символът на този ден е Дървото, дървото на познанието. Ден на включване на силите на доброто и злото. Преди да вземете някакво решение, направете дълбоко вдишване и издишване и оценете до какво ще ви отведе следващата ви крачка.

Избягвайте шумните сбирки, колективните мероприятия, останете у дома. Не бива да сте твърде дейни през този ден – отдайте се повече на размишления, на общуване със семейството, приятелите, но в тесен кръг, спокойно. По- добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Везните

Много подходящо време за събиране и обработка на нова информация. Време за рационализация на бизнеса ви – направеното през този лунен ден ще повиши неговия КПД и ще ви даде шанс пред конкуренцията. През този лунен ден не жалете нито средства, нито време на увеличаване на производителността на предприятието ви.

В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете над това. Всичко, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всяка дума сякаш е своеобразна вербална магия - използвайте силата на словото.

Най-благоприятните дни през октомври

Вижте какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти