планети космос
Снимка: Thinkstock

Днес е 3-ти Лунен ден, а Венера навлиза в Стрелец: започва много мощен, но и опасен период

Днес е интересен астрологичен ден поради два аспекта. Първо - Венера преминава в знак Стрелец от днес, където ще остане до 4 февруари. Влиянието на планетата ще ни направи по-щедри, добри, милосърдни, състрадателни, сантиментални. От една страна ще е характерен идеализъм в любовта, от друга – рационализъм при избора на партньор. Ще отдаваме предпочитание на тези, които могат да ни научат на нещо или да ни дадат социална защита. 

Второ - от енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло.

Снимка: netinfo

Добре е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността.

Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства.

Старайте се да избегнете проявите на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти