Днес е 25-ти Лунен ден: вълшебен ден, отървете се от всичко излишно

луна
Снимка: Istock

Този ден е вълшебен ден, подобно на 22-тия лунен ден. Това е денят, в който идва мъдростта и когато всеки може до някаква степен да стане пророк. Ако работите с енергиите на деня, тогава 25-ия лунен ден ще ви даде възможност да получите тази мъдрост. 

На този ден е необходимо да се отървете от различни шлаки: физически, астрални, умствени.

Всеки човек има свой вътрешен глас. Това е нашият ангел-пазител, който ни говори. На 25-ия лунен ден трябва да слушате вътрешния си глас и да сте особено внимателни към получаваната информация.

Девизът на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Ден на пасивност, усамотение и покой.

Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

луна
Снимка: Istock

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. 

Ако искате да разберете какво значат вашите сънища, проверете ТУК >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти