Днес е 24-ти Лунен ден: енергийно силен ден, свързан с пробуждането на силите на природата

луна
Снимка: Istock

Днес доминиращ е 24 лунен ден от 03:34ч на 18 март до 04:20ч на 19 март.

Това е енергийно силен и активен ден, свързан с пробуждането на силите на природата. Ще усетим прилив на положителна енергия, която подтиква към радост и веселие, създава празнично настроение. Духът трябва да се запази бодър и в никакъв случай да не се оказва натиск върху ситуациите.

По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завършат започнатите проекти. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Планове нови не правете. Живейте свободно като се доверявате на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци около себе си. Да се избягват места с много хора и масовите мероприятия.

Време за творчески и нестандартни решения. Бъдете благодарни към всичко. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и трудни дела, които изискват тежък умствен или физически труд.

Ако принадлежите към пасивните хора или в момента имате нужда от пасивност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или почивка. Благоприятно време, което да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

Днес се препоръчва да се занимавате с любов. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти