Днес е 22-ри лунен ден: залегнете над целите си, очаква ви успех

жена луна
Снимка: Thinkstock

Днешният ден е период на мъдрост и е благоприятен за всякакви действия, които се изпълняват искрено и са насочени към съзидание. В двадесет и втория лунен ден човек трябва да мисли само в положителна посока. Всички действия, извършени с чисто сърце, искрено и благородно, ще бъдат успешни и ще донесат много полезни неща. И обратно – всички замислени отрицателни постъпки са обречени на провал.

Това е изключително хармонично време, образно казано, това е златната среда между духовния и материалния свят. Сега, както никога, може да съчетаете творчеството с хонорара по най-добрия начин.

Този ден е успешен не само за хората на изкуството, но и тези на на науката. Днес те имат възможността да намерят нестандартно решение на стоящите пред тях задачи. Главното е да насочат цялото си внимание към задачите.

Сега имате шанс да усвоите повече, отколкото през целия лунен месец. Необходимо е само да не се отпускате, да не мързелувате, а твърдо да вървите към набелязаната цел. Вашите интелектуални способности в този лунен периода са напълно активизирани жадуват за нови знания.

Ако проявите пасивност, мързел и безсмислено прекарване на времето, например за гледане на телевизия или игра на карти, то енергията на Луната се обръща срещу вас и в крайна сметка забелязвате, че с всеки изминал ден паметта ви се влошава, а способността за концентрация намалява.

Астрологичните школи приемат, че във 22-ри лунен ден е хубаво да се предават знания, да се черпи опит от наставниците, да се посещават лекции и библиотеки, да се провеждат занимания за самообразование.

Дори ако всеки ден не научавате по нещо ново, то днес непременно проявете геройски усилия и прочетете дори една научна книга, научете едно стихотворение, направете нещо което да повиши интелектуалното ви ниво.

Днес не е време за размисъл. Но ако все пак ви тегли към размишления, то ангажирайте мисълта си с това, за което преди сте се страхували да мислите. Мислете за своето професионално и интелектуално развитие.

Може би си струва да се задържите на работното си място и да се постараете да направите колкото може повече, друг такъв плодотворен ден не се предвижда в близкия месец. А ако работата ви е свързана с физическо и нервно напрежение, то по-добре е да направите обратното, да си починете.

Посветете почивката си на интелектуален труд, дори това да е решаване на кръстословици. Но по-добре прочетете нещо познавателно, например, историческа или научно популярна литература.

22-ри лунен ден е благоприятен не само за придобиване на знания, но и за предаване на вашите знания на други хора. Посветете свободното си време на образованието на децата, поинтересувайте се как вървят нещата в училище, срещат ли затруднения с някои предмети, имат ли нужда от помощ. В този ден всеки родител е най-добрият треньор за детето си.

Какво ще донесе тази есен на всяка зодия

Разберете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти