Днес е 12-ти лунен ден: оценете благословиите в своя живот и помогнете на близките си

луна
Снимка: Unsplash

Дванадесети лунен ден, който настъпва днес в 15:38 ч. и приключва в 16:52 ч. утре, е период за натрупване на мъдрост и постигане на вътрешен мир.

Луната помага на човека да се издигне над ежедневните неща и да проумее взаимовръзката на всичко във Вселената. Денят ни кара да осъзнаем доколко съдбите на всички хора са вплетени в една-единствена нишка на живота. На всички нас ни се дава още един шанс да натрупаме по-голям духовен опит, който е необходим за личната ни трансформация.

Дори и да не сте религиозен човек, то днес опитайте да отворите сърцето си за божественото. Без значение дали в храм, църква или просто сред природата, без значение дали сте вярващ или не, без значение дори, колко тежък ви се струва живота, важно е да оцените случващото се в живота си и да бъдете благодарни за своя житейски път.

12-ти лунен ден е щастлив и носи късмет на тези, които могат да благодарят на висшите сили за благата, които получават. Помислете за хората, които са нещастни, които са инвалиди или са не излечимо болни – помолете се за тях и ако имате възможност, предложете им помощта си.

В този период не е нужно да бързате и да се напрягате, би било хубаво всичко да се случва по естествен начин, в точното време и с точните хора. Смята се, че моментът не е благоприятен за каквито и да е пътувания.

луна
Снимка: Unsplash

Това е време за уединение, затова отделете поне малко време и останете насаме със себе си. Не бива да се сърдите на другите, защото помирението след това, може да се окаже трудно. Оставете настрана емоции като ненавист и злоба. Правете добро на близките си, давайте милостиня и възстановете прекъснатите отношения, особено ако ви помолят за това.

Не се самосъжалявайте и не плачете за себе си, защото изходът от такива състояния би бил труден. Дванадесети лунен ден ни дава сила и мъдрост да се справим с негативните емоции и да бъдем по стабилни в духовен план. На чуждите проблеми обръщайте внимание само, когато човек има нужда от помощ и се обърнал към вас за съдействие.

Не се старайте да помагате на хора, които сами не си помагат. Възможно е чрез определени изпитания съдбата да е поставила човек в ситуация, с която сам може да се справи. Услужете със съвет или мнение, но не настоявайте да се изпълни – нека съответният човек сам прецени кое е най-добре за него.

Постарайте се да осъзнаете, че с едната ръка взимаме от Вселената, но с другата е необходимо да даваме. Тя е добре настроена към нас и това го потвърждава с подаръците, които ни прави, без да очаква да ѝ дадем любовта си. Така би било хубаво да правим всички, които сме на гости на този свят.

Не пропускайте нашия нов раздел ОФЕРТИ, в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти