Днес е 10-ти лунен ден: задава се глътка свеж въздух след трудните моменти

луна
Снимка: Istock

Днешният лунен ден продължава до 15:40 ч.

Десети лунен ден е глътка свеж въздух след трудните предходни лунни дни и особено девети лунен ден. Днешният ден е ден на съзидаващата и обединяващата сили. Днес смело започвайте грандиозни дела и проекти!

Особено важно е в този ден да бъдете колкото се може повече със семейството си. Идеално време да организирате семейна вечеря, да бъдете с хората, които обичате и ви обичат.

Това е ден на пожертвования, ден на преобразяване на вътрешната природа. Денят е свързан с излизането на човека на собствения му път, със самовглъбяването, с включването на кармичната памет. През този ден излизат наяве тайните източници на знанията.

Много добър ден за почивка, но активна почивка: излишъкът от сили през този ден е добре да се насочи към укрепване на здравето. Благоприятен ден за примирение, за приключване на домашните конфликти и несъгласия, за среща с роднини.

Освен препоръките да общувате повече със семейството и рода си, не е препоръчително днес да влизате в каквито и да било конфликти. Не замърсявайте излишно енергиите си. Постарайте се да запазвате спокойствие и добронамереност.

Днес е особено благоприятен ден за занимаващите се със семеен бизнес. Всички проекти, идеи, начинания, започнати през този ден, просто са „обречени” на успех.

Кои ще са най-успешните дни през ноември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти