Черната луна в Телец разтърсва небесата: какво да очаква всяка зодия

затъмнение
Снимка: iStock

Сезонът на затъмненията отново е пред нас. Първите две затъмнения през 2022 г. се случват в знаците Телец и Скорпион съответно на 30 април и 16 май. Тези два знака действат като сигнал за промени в стабилността, тайните, парите и психиката. Подгответе се да навлезете в дълбочина и да бъдете трансформирани от тези промени.

На 30 април предстои новолунно слънчево затъмнение, което ще разтърси света ни, а като второ новолуние, което ще се случи този месец, то е и Черна луна. Затъмненията обикновено водят до съдбоносни изпитания в живота ни и това не е изключение.

Това затъмнение се случва в земния знак Телец, който поставя акцент върху парите, удоволствията и цялостното ни усещане за стойност и себевъзприемане. С тази трудолюбива и целеустремена енергия начело може да изпитаме внезапни промени, когато става въпрос за зоната ни на комфорт, или да получим неочаквани възможности, които могат да повлияят на доходите ни. Това може да изисква от нас да излезем извън границите на удобното, но всички предизвикателства, свързани със затъмнението, в крайна сметка ще ни помогнат да израснем.

Неизбежните обрати, катализирани от това слънчево затъмнение, може да се окажат още по-изненадващи от обикновено, тъй като Слънцето и Луната ще бъдат в съвпад с ексцентричната планета Уран, което добавя допълнителен елемент на непредсказуемост. Затъмнението ще се свърже и с мотивиращата планета Марс, което ще ни даде огнена мощ и енергиен заряд, които ще ни помогнат да се ориентираме в чувствата си. Същевременно мечтаното подреждане между късметлийския Юпитер, романтичната Венера и мистериозния Нептун в Риби има потенциал да постави ново начало в интимните ни взаимоотношения.

Готови ли сте за хороскопа си за новолунието? Ето как ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Хороскоп за новолунното слънчево затъмнение в Телец

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти