Близнаци, не клюкарствайте! Везни, време е за равносметка! Лъвове, предстоят обрати

Близнаци, не клюкарствайте! Везни, време е за равносметка! Лъвове, предстоят обрати
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 7 септември до 13 септември) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица очаквайте изненади, които ще разчупят ритъма на всекидневието ви и ще ви развълнуват. Може да получите нова възможност за изява, да се очертае промяна на работното ви място или в главата ви да се оформи нова идея, която да насочи мислите ви към бъдещето. Ако копнеете за дете, през следващите дни имате шанс съдбата да ви подаде едно рамо и желанието ви да се сбъдне. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Хватката, в която звездите бяха хванали голяма част от представителите на вашия знак през последния месец и нещо, се отпуска през тази седмица. Вероятно ще усетите облекчение и ще може да оползотворите по-качествено енергията си – в работа и любими занимания. Някои от вас може дори да почувстват, че всичко, което правят, им доставя повече удоволствие отпреди. До каквито и изводи и решения да сте стигнали през изминалите седмици, сега е времето да ги отстоявате и да ги приложите на практика. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица бъдете много внимателни с думите, които използвате, защото те ще имат силата както да дават сили на околните, така и да нараняват – според мотива, с който ги използвате. Думите са вашата сила и сега е потребно да я използвате отговорно. Не клюкарствайте зад гърба на другите, не участвайте в сплетни и интриги и не подавайте на хората около вас невярна или подвеждаща информация. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

В началото на тази седмица чувствителността ви ще бъде изострена и настроенията ви ще зависят в голяма степен от отношението на хората към вас. Ще имате силна нужда да получавате подкрепа от страна на близките си, както и положителна оценка от колеги и висшестоящи. Не я ли получите, това може да ви разстрои и да изпаднете в лошо настроение. За да се справите по-лесно с емоциите, обграждайте се с хора, които ви приемат такива, каквито сте, и не ви критикуват за постъпките ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще бъде доста непредсказуема що се отнася до финансите и материалното ви положение. Ще ви бъде по-трудно да установявате контрол върху приходите и разходите си – възможни са както неочаквани постъпления, така и неочаквани харчове. Някои от вас ще усетят засилено желание да харчат, но в името на вашата финансова сигурност е потребно да проявите умереност и да не пръскате пари наляво и надясно. Като цяло периодът е благоприятен за финансите ви, но при някои от вас може да има и внезапни обрати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Предстои ви една много важна седмица, която вероятно ще постави на изпитание вашата способност да приемате промените и да се доверявате на живота. При някои от вас промяната ще се появи изведнъж, ще ви изненада и ще бъде много явна – например нова възможност за развитие или поемане с напълно нова посока. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Ключовите думи за вас през тази седмица ще бъдат „приключване“ и „равносметка“. Затова не се учудвайте, ако усетите желание да прекарате повече време сами или ако нямате достатъчно енергия. На по-дейните от вас това няма да им хареса, защото ще се чувстват ограничени. Ще бъде по-добре за вас обаче, ако се съобразите с изискването на периода, спрете за миг и си дадете сметка къде се намирате, какво сте постигнали и от какво евентуално е добре да се освободите, за да продължите напред с по-лек товар. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще се радвате на засилена проницателност и способност да изследвате проблемите в дълбочина. Трудно някой ще успее да ви излъже или да ви подведе. Тези умения ще ви помогнат да преценявате по-добре ситуациите, в които попадате, и хората, с които общувате. Ако имате някакъв проблем, сега имате по-голям шанс да достигнете до корените му и да му направите щателен анализ. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица ще бъде интересна за вас, защото ще ви даде насоки за това кои от амбициите ви са реалистични, и кои не, къде трябва да вложите повече творчество и работа, и къде е по-добре да се откажете. Интуицията – една от силите на вашия знак, ще бъде особено изострена през следващите дни и ще ви даде отговорите, от които имате нужда. За да чуете по-добре нейния глас, може да направите следното: да наблюдавате внимателно случващото се и да не пресилвате нищо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще улесните живота си, ако не очаквате прекалено много нито от себе си, нито от хората около вас, нито от обстоятелствата. Това съвсем не значи, че животът ви ще върви на зле, а по-скоро, че ако искате всичко да следва вашите собствени правила, най-вероятно само ще се ядосвате и ще си създадете проблеми. Не се плашете, ако на моменти имате усещането, че дадена ситуация излиза от контрол и принципите, които сте свикнали да следвате, не действат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде доста важна за вас, защото са възможни прозрения и обрати в две важни области – любовните отношения и парите. В случай че срещате проблеми или големи неясноти в някои от тези области, през тази и следващата седмица може да очаквате сериозно раздвижване и изясняване. Имайте предвид, че промените, които ще се случват при много от вас, ще бъдат от важно значение за бъдещето ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще насочи вниманието ви към необходимостта да внесете някаква положителна промяна в живота си, така че той да стане една идея по-смислен, по-приятен или по-вълнуващ. Това обаче не означава, че точно сега възможността ще ви се открие и, хоп, вие ще я прегърнете и всичко ще тръгне напред. Е, при най-големите късметлии може нещата да се случат и така, но не се учудвайте, ако стане точно обратното – обхване ви депресия, стане ви ужасно скучно или имате усещането, че всичко е безсмислено. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти