Бъдете господари на съдбата си: астрологичен феномен отваря небесата към уникална възможност

меркурий плутон тригон
Снимка: iStock, колаж

Зарина Главева

Тази седмица небето може и да е бедно на космически взаимодействия, но това не означава, че настоящите транзити няма да се окажат силни.

Настройте се позитивно, тъй като идват нови възможности с днешния транзит, а именно Меркурий в Телец, Плутон в Козирог и тригонът, който се образува между тях.

В астрологията тригоните са сред по-щадящите и лесно протичащи аспекти. Редно е да им се обърне внимание, дори когато ни изглеждат незначителни, тъй като обикновено отбелязват появата на добър късмет на пътя на живота. Меркурий в тригон с Плутон се появява до два пъти в годината и отминава бързо, а специално в тези знаци няма да се случи в следващите 200 години, така че не пропускайте да се закачите за инерцията му.

Този аспект предлага достъпна възможност да опитомите желанието си да доминирате или да контролирате средата си. Ако сте чакали подходящия момент, за да поискате услуга или да се произнесете по определен въпрос, използвайте енергията на този транзит, за да привлечете необходимата ви помощ. Ще усетите, че вие сте господарите на съдбата си и може би дори ще задействате някои важни процеси.

Зодиите с най-много късмет през юни

В момента и Меркурий, и Уран са в Телец, което ни дава уникална възможност да бъдем заземени, но и изпълнени с надежда, че промяната, за която жадуваме никак не е недостижима. И сме напълно в правото си да се чувстваме така, защото Плутон е задвижен от работливия Козирог. Няма нищо, което може да ни спре по пътя към хората, в които искаме да се превърнем.

Не се страхувайте да бъдете „егоисти“ по време на този транзит. Всичко хубаво, което направите за себе си ще се отрази на средата около вас. Много подходящ момент е да се опитате да видите къде е вашето място в общата картина и как бихте били най-полезни за себе си.

Все пак сме част от едно цяло: ако отделните хора се чувстват добре, целият организъм ще работи в хармония и синхрон.

Действайте директно и без увъртане, независимо какви са целите ви. Ако сте искали да стартирате малък бизнес, потърсете финансиране; ако сте писател, свържете се с публицист; ако търсите работа, обадете се на познат в сферата, дори да сте разговаряли само веднъж.

Поставете първата цел, направете крачка, дори да е малка, защото ще ви се отплати в дългосрочен план. Не сме забравили, че Сатурн е ретрограден, така че си спомнете какво сте правили през 2009 година. Каквото и да се е провалило тогава, сега има шанс да процъфти. Меркурий е на ваша страна и носи ключът, който ще ви направи път към успеха по един или друг начин.

Помислете какво ви липсва в момента и не се въздържайте от това да минете по заобиколен или неконвенционален път. Използвайте и помолете за помощ, когато ви е нужна и отвръщайте със същото. Сега е времето да хванете юздите на съдбата си, вашето бъдещо Аз и светът около вас ще ви бъдат благодарни.

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Сатурн

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти