Изпълнен с вълнения месец: Какво очаква всяка зодия до края на ЮЛИ

Лятото е в разгара си и вашият юлски месечен хороскоп за всяка зодия започна в емоционалните вълни на сезона на Раците. Със слънцето в този чувствителен воден знак сърцата на всички са малко по-меки, така че е важно да действате с малко повече състрадание и грижа - особено с цялото космическо действие.

Ретроградният сезон се засили, тъй като илюзорният Нептун започна да се върти обратно на 2 юли, изпращайки ни на колективен преглед на всички фантазии, които се въртят в главите ни напоследък. А на 5 юли нежната нова луна в Рак изгря, насърчавайки всички да се самоусъвършенстват и да се свързват емоционално с другите. 

А какво ни очаква до края на месеца?

Точно преди влюбената Венера да навлезе в яркия Лъв на 11 юли, тя ще прати красива целувка на мечтателния Нептун, вдъхвайки във взаимоотношенията усещане за фантазия и романтика. Планирайте вечер за среща! До средата на месеца Марс се среща с Уран в Телец на 16 юли, изкушавайки всички да действат според своите хаотични импулси. Това може да е добър момент да разклатите нещата и да излезете от зоната си на комфорт, но отделете време да помислите, преди да предприемете стъпки. Говорейки за Марс, той навлиза в Близнаци на 20 юли, давайки на всеки стимул да се справи с милион неща наведнъж.

Второто поред пълнолуние в Козирог за годината настъпва на 21 юли, така че сега е моментът да надградите каквито и да е намерения за лятото и да осъществите някои цели. Това бележи края на сезона на Рака , тъй като слънцето влиза във веселия и уверен Лъв на следващия ден. Топлината на сезона на огнения Лъв ни измъква от нашите черупки, вдъхновявайки ни да се забавляваме на слънце. На 25 юли бъбривият Меркурий се отправя към внимателния и ориентиран към детайлите знак на Дева – един от неговите знаци за управление – събуждайки умовете и сетивата ни. Месецът завършва с ретроградната стационарна комета Хирон на 29 юли, което може да ни помогне да намерим изцеление след скорошни трудности.

Прочетете в галерията вашия пълен хороскоп за месец юли 2024 г., според вашата зодия:

Какво да очаква всяка зодия през ЮЛИ 2024

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти