Според зодията: кои амулети и цветя ще донесат късмет в дома ви

дом плочи интериор дизайн уют
Снимка: iStock

Тайната на успеха и щастието е най-голямата загадка, стояща пред човешкото общество. В същото време всеки човек се опитва да привлече късмета и благосклонната съдба на своя страна, използвайки различни талисмани, заредени с положителна енергия чрез мисъл или определен ритуал.

Можем да се радваме на голямо разнообразие от талисмани, който пазарът ни предлага. Все по-лесно е да открием магазин, от където да си купим талисман за късмет.

Но неговото значение и влиянието, което той ще окаже на нашата съдба, се тълкува от зодията. Препоръчва се, когато си купуваме амулет, той да бъде съобразен със зодиакалния ни знак. Неговата функция е да ни защити от негативното и да донесе положителни емоции в живота ни, използвайки влиянието на планетите.

Интересно е, че с настъпването на периода на определена зодия, амулетът задейства защитните си сили върху всички, не само върху представителите на тази зодия. Важно е използваният амулет да е подарък или да е направен самостоятелно.

Вижте какви амулети, предмети, цветя и растения са подходящи за вас и вашите близки според зодиакалния знак в галерията ни тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти