3-те зодии, които ще се радват на любов и изобилие през тази седмица

жени пролет приятелки
Снимка: iStock

Тази седмица настъпва краят на едно дълго пътуване и е време да отпразнувате колко далеч сте стигнали. В крайна сметка сте в последните дни от сезона на Рибите, което означава, че сте стигнали до последните страници на една красива глава от живота си.

Риби е последният знак в зодиакалното колело, което ви отвежда до края на астрологичния календар. Докато пускате миналото, вие освобождавате място за нещо ново и ако сте един от тези три зодии, ще се влюбите в това, което предстои.

Знаете, че тази седмица ще бъде мощна, защото включва и пълнолуние. На 18 март пълнолунието ще бъде в логическата, интелектуална и аналитична Дева. Девата обича да анализира детайлите, да очертава по-дълбоки истини и да измисля планове. Тъй като рационалната енергия на този земен знак се противопоставя на емоционалната енергия на Слънцето в Риби, тя ще ви насърчи да виждате нещата такива, каквито са, без да губите вярата си в това, което може да бъде.

Намерете начин да слеете реалистичната си страна с тази част от вас, която е идеалистична. Имате нужда от здрав разум, за да направите нещата по-добри, но също така се нуждаете от вяра, за да повярвате, че нещата всъщност могат да се подобрят.

Вярвайте в невъзможното (и повече). Сезонът на Овена започва на 21 март, проправяйки пътя за така наречената „астрологическа нова година“. В астрологията новата година винаги започва, след като Слънцето влезе в Овен, когато зимният студ отстъпва място на цветовете на пролетта в момента на пролетното равноденствие.

Ето защо следните зодии ще се влюбят в това, което тази седмица може да предложи >>>

Една Edna игра
Снимка: Edna.bg

А пълния хороскоп за тази седмица (14-20 март) може да прочетете в галерията ни тук:

Седмичен хороскоп за 14-20 март

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти