22.12.2022 - днес е датата на чудесата! Ето какво да очаква всяка зодия

жена магия коледа нова година
Снимка: Istock

Днес е много специален ден според астролозите и нумеролозите. Дата 22.12.2022 се смята за ден на чудесата!

Магията на числата днес ще работи с пълна сила за нас. Отиващата си 2022 г. е годината на Черния воден тигър според източния календар. Хищният и леко експлозивен характер на Тигъра, който действа като покровител на 2022 г., „гаси“ и малко успокоява „двойката“. По-точно трите двойки, присъстващи в комбинацията от 2022 г.

Числото 2 символизира баланса и спокойствието. Двойствеността, присъстваща в цифрата 2022, говори за хармония, а нулата допринася за положителната енергия на тази комбинация от числа.

През 2022 г. хората често са изправени пред избор: както в работата, така и в личния си живот. Колебания, липса на стабилност и чести конфликти – подобни нелицеприятни „изненади“ ни преследваха през цялата 2022 година.

Но има добра новина: общият сбор на числата, комбинирани през 2022 г., е 6. В нумерологията шестицата означава човечност, семейни ценности и упорит труд. Събитията от 2022 г. в дългосрочен план през следващите години ще донесат късмет на онези, които се грижат за близките си, не се страхуват от работа и вярват в себе си.

22.12.2022 г. - свещена дата

Последната специална дата от 2022 г. е добра за разбор и ретроспекция на събитията от изминаващата година. Какво успяхте да постигнете през изминалата година? Какви планове не се сбъднаха? Кои мечти осъществихте? Задайте си тези въпроси и се опитайте да им отговорите честно.

Днес е датата на чудесата! Ето какво да очаква всяка зодия

Разберете какво ви очаква през 2023:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти