2019 идва: Кои зодии ще имат най-много късмет в Годината на Земното прасе

глиган година
Снимка: Thinkstock

През годината на Земното прасе е вероятно всички да бъдат изправени пред важни избори, които ще определят как ще протече бъдещето им. Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват.

През 2019г. ще има много радостни моменти, но и точно толкова на брой такива, които ще бъдат трудни и неприятни, но градивни.

Годината на Земното прасе е времето, в което е добре да се възползвате от всяка помощ, от която можете. Всяка помощ ще ви помогне да привлечете към себе си късмет ще ви е от огромна полза, защото ще се сблъскате с много ситуации, в които ще ви е нужен.

глиган година
Снимка: Thinkstock

Идеален начин да направите точно това е да привлечете енергията на животното, което символизира годината. Най-добрият начин в случая е да поставите в дома, офиса си, магазина си или заведението си фигурка или статуетка на прасе- това ще помогне да се синхронизирате с енергията на годината на прасето, което от своя страна ще привлече към вас късмет и положителна енергия.

А ето и точно колко късмет ще имат представителите на всяка една зодия според китайския хороскоп!

Към галерията >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти