Днес е 18-ти лунен ден: критичен период, който изисква да сме наблюдателни и великодушни

луна
Снимка: iStock

Днешният 18-ият лунен ден (до 19:02 ч.) е символично отражение на нашето вътрешно състояние, а събитията от деня показват какво сме заслужили в предишния период на лунния месец. 

Ако например сте помагали на някого безкористно и искрено, то в този ден доброто се връща към вас и може да очаквате приятни изненади. Осемнайсети лунен ден би следвало да се разгледа като урок, предназначен изцяло за вас, а от това колко точно и бързо го усвоите, зависи по-нататъшният ви живот.

Помнете, че всичко, което се случва с вас, е вследствие на разгръщане на вътрешния ви свят навън. Причината за неуспехите се крие не в околните, а във вашето неправилно възприятие на реалността. Когато промените съзнанието си, всичко около вас се променя.

През този ден проявете максимална наблюдателност и съобразителност. Тибетските астролози смятат, че 18-ти лунен ден е изключително опасен и критичен период. Това е достатъчно пасивно време, в което активните действия се допускат, но не се препоръчват. По-добре е да реагирате на случващото се спонтанно и гъвкаво. Ако ситуацията изисква вашето участие, действайте, но не проявявайте инициатива.

2021 идва: Кои зодии ще имат най-много късмет?

Денят е пасивен и достатъчно опасен и критичен. Проявявайте търпимост към другите и не пожелавайте зло никому. Това време е опасно за разрушаване на структурите. Могат да се направят сериозни грешки, особено в областта на работата и бизнеса. Необходимо е да се обърне внимание на знаците, които ще ни бъдат показани.

Какво ще се случи на всяка зодия тази зима

Не се опитвайте по какъвто и да е начин да проявявате самонадеяност и егоцентризъм, последствията може да се окажат много неприятни: конфликти, загуба на авторитет, работа или нечие уважение. Проявете търпение и великодушие и бъдете внимателни, за да не станете причина за възникване на скандал. В този ден е добре да се противопоставим на по-нисшите си желания.

18-ият лунен ден може да бъде щастлив и успешен, но се изисква благоразумие и сдържаност. Не пропускайте днешния ден, ако искате да внесете нещо ново в живота си, било то любов, пари или щастие. Това е последният ден от лунния календар за натрупване на енергия, а от следващия ще започне фазата на активното затихване на Луната и загуба на натрупания резерв.

Избери си число и разбери своя късмет за ДЕКЕМВРИ

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Фейсбук и Инстаграм

ох на мама
Снимка: Личен архив

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти