Отслабни и спечели награди

Отслабни и спечели награди
Снимка: КолонХелп

• Мога ли да отслабна без строга диета и без да навредя на здравето си?

• Мога ли да се отърва от излишните килограми без да гладувам?

• Как да избегна йо-йо ефекта, за да не се връщат трудно свалените килограми?

Разбери отговорите на всички тези въпроси и най-добрите препоръки за здравословен начин на хранене от признатата нутриционистка Надя Петрова и специалистите по хранене на КолонХелп! 

Персонализирани съвети от специалисти за теб

Напиши като коментар към тази статия твоите въпроси относно диетите за отслабване (видове, хранителни добавки, начин на хранене и т.н.) и нашите специалисти ще ти отговорят. Крайният срок да го направиш е 23:59 ч. на 23.07 (четвъртък).

Петима късметлии от всички коментирали ще спечелят по една кутия КолонХелп. 

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип от специално жури с членове специалистите по здравословно хранене на КолонХелп, а ние ще обявим кои са щастливците чрез статия в сайта на 24.07 (петък).

В играта могат да участват всички регистрирани потребители в сайта. Ако все още нямаш регистрация в Edna.bg - можеш бързо и лесно да си направиш ТУК.

Недей да се колебаеш! Имаш на разположение само 3 дни!

Изпрати ни твоя въпрос и можеш да спечелиш КолонХелп, най-популярният продукт за отслабване в България!

Това лято отслабваш и печелиш награди с КолонХелп!

Какво е КолонХелп?

КолонХелп се появи на българския пазар само преди 5 месеца и за това време успя да се наложи като истински феномен, радвайки хиляди българи с изключителните си положителни ефекти. КолонХелп е 100% натурална хранителна добавка с фибри (семена на лен и псилиум) и детоксикиращи растения, която се препоръчва при диети за детоксикация и отслабване, за нормализиране на метаболизма, поддържане на нормални стойности на холестерол и кръвна захар, регулиране на храносмилането и чревния транзит.

Научи повече!

* Периодът на играта е от 10:30 ч. на 21.07.2015 г. (вторник) до 23:59 часа на 23.07.2015 г. (четвъртък). Печелившите от играта са 5 на брой, като всеки един от тях получава 1 бр. кутия КолонХелп от 480 гр. Условието на играта е като коментар под статията да се напише въпрос, свързан с отслабването, диетите, здравословния начин на живот. 

Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от представляващо специално жури от специалистите по здравословно хранене на КолонХелп, на 24.07.2015 г. (петък). Потребителските имена на победителите в играта (тези, с които са регистрирани в сайта) ще бъдат анонсирани чрез специална статия в Edna.bg в петък, 24.07.2015 г., след 14:00 ч. Всеки един от петимата победители, след обявяването им в Edna.bg, трябва да се свърже с редакцията на сайта на редакционния имейл edna@netinfocopmany.bg, за да предостави координатите си за връзка и получи повече подробности за получаването на наградата си в рамките на една календарна седмица. При неосъществена връзка на победител с редакацията на Edna.bg, Организаторът си запазва правото да излъчи нов победител на негово място. В играта участват всички читатели, изпълнили коректно условието на играта. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. Тъй като одобрението на въпросите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти