Спечелете забавни образователни игри за вашите деца

Спечелете забавни образователни игри за вашите деца
Снимка: Thinkstock

Лято е! Децата са във ваканция и игрите нямат край. Ала паралелно с игрите, не бива да подценяваме и ученето. А какво по-хубаво от това да можеш да учиш, докато играеш и обратното?

Нашите приятели от издателство "Клевър Бук" знаят колко е важно и необходимо децата да си набавят необходимата информация за света и да се образоват по съвременен начин под формата на игра, без да се чувстват затормозени. Именно затова в техния продуктов каталог можете да намерите богат набор от игри с активни карти, логически загадки и умни дискове за деца до 7 и над 7-годишна възраст.

Сега Edna.bg и издателство "Клевър Бук" ви дават възможност да спечелите награди за вашите деца. Седем късметлии от вас ще спечелят една от 3 кутии – активни карти "100 игри за света и буквите", една от 2 образователни игри "Умен диск 1" или една от 2 образователни игри "Умен диск 2".

За да спечелите* една от седемте награди, е нужно да изпълните следните условия:

1. В електронно писмо до имейл адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "Clever book", изпратете отговор на въпроса: Кои са любимите 3 продукта на вашето семейство от издателство "Клевър Бук"?

2. Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3.  Изпращайте вашите писма до 23:59 часа днес, 18.08.2014 г. Писма, получени след тази дата и час, няма да участват в томболата.

Победителите в играта ще бъде избрани на лотариен принцип и обявени в сайта Edna.bg утре, на 19.08.08.2014 година (вторник).

Играйте и спечелете една от седемте игри за деца, подходящи за малчугани в лятна ваканция! Пожелаваме ви късмет и успех!

* * *

В активните карти "100 игри за света и буквите" има много загадки, свързани с: професиите, училището, часовника, природата и много други. Децата научават буквите по лесен и интересен начин.

Предназначени са за деца от 4 до 7 години.

Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново. Използвайте приложения маркер или маркер за бяла дъска. Изтривайте със суха материя.

* * *

Двете части на "Умен диск 1" съдържат над 40 двусрични думи. 24 от тях са илюстрирани с картинки, а за да открият останалите, децата ще трябва да проявят съобразителност и изобретателност. "Умен диск 1" помага на детето да свързва срички в думи и да напредне в четенето.

Как се играе:

Един участник: Предварително определете броя думи, които да бъдат открити. Детето трябва да завърти дисковете така, че сричките в тях да образуват дума. При постигане на поставената цел, поощрете или наградете. По ваша преценка може да сложите ограничение на времето за мислене.

Двама участници: Двете деца или детето и родителят се редуват да съставят думи. Губи този, който не успее да открие нова, неказана до момента дума.

* * *

Трите диска на "Умен диск 2" съдържат над 100 едно-, дву- и трисрични думи. Част от тях са илюстрирани, а за да открият останалите, децата ще трябва да проявят концентрация и изобретателност. С този диск всяко дете може да тества съобразителността си, а може и да предизвика родителите си. Побеждава този, който е по-търпелив и комбинативен!

Как се играе:

Един участник: Предварително определете броя думи, които да бъдат открити. Детето трябва да завърти дисковете така, че сричките в тях да образуват дума. При постигане на поставената цел, поощрете или наградете. По ваша преценка може да сложите ограничение на времето за мислене.

Двама участници: Двете деца или детето и родителят се редуват да съставят думи. Губи този, който не успее да открие нова, неказана до момента дума. Ако искате да усложните играта, поставете за цел откриването на максимален брой думи, започващи с определена буква или сричка.

* Периодът на играта е от 10:00 ч. на 18.08.2014 г. до 23:59 ч. на 18.08.2014 г. (понеделник). Наградите са 3 кутии – активни карти "100 игри за света и буквите", 2 образователни игри "Умен диск 1" и 2 образователни игри "Умен диск 2". Седемте награди ще бъдат разпределени между седем победители. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 19.08.2014 г. (вторник). В лотарията участват читатели, изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват на 19.08.2014 г. чрез статия в Edna.bg, както и на "Фейсбук" страницата на Edna.bg. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях, непосредствено след лотарията чрез имейл, в който ще им бъде дадена подробна информация по какъв начин ще получат спечелената от тях награда. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да използват своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти