Ето от какво се нуждаят мъжете

Ето от какво се нуждаят мъжете
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Мъжете са елементарно устроени създания. Въпреки това, немалко жени не могат да разберат от какво има нужда един мъж. Това е причина тези дами да не бъдат щастливи в любовта, защото непознаването на мъжките потребности води до незадоволяването им.

А при тези обстоятелства как мислите, дали отношенията между двама души ще продължават в градивна насока, или по-скоро ще настъпи разрив между тях?

Изумявам се, че когато жените изпитват затруднение в отговора на въпросa, от какво се нуждаят мъжете, винаги търсят решение не от представителите на силния пол, а от своите приятелки. Още по-озадачаващ е фактът, че дамите водят разгорещени разговори по темата, докато правят още куп други женски дейности - обикаляйки по магазините, за да обсъдят последните тенденции в модата на обувките с висок ток.

Едновременно с този моден анализ, обект на разговор е и новата блузка, която шефът е подарил на най-младата колежката в офиса по повод рождения ѝ ден. И между другото, се споменава как същата изневерява на мъжа си и как служителите в съседния отдел шушукат, че е напуснала предходната си работа, защото са я хванали да краде пари от касата.

В цялата тази какафония достигате до изводи, обобщаващи не от какво се нужадят мъжете, а от какво не се нуждаят. Например, че не се нуждаят от нежно гушкане, държане за ръка, емоционални разговори и от постоянни жестове, афиширащи в колко роматична връзка са. Но с това не достигате до същината на въпроса. Ето защо, някои от вас са все така нещастни в любовта, а малко след поредното ви романтично начало с нов, съвсем различен мъж, отново се сблъсквате с неволи, породени от незадоволяване на потребностите му.

Въпреки че вие не правите опити да поискате мъжко мнение по въпроса, аз ще ви дам такова, без да ми е било поискано.

Често се шегувам, че мъжете се нуждаят от три неща – първо, второ и десерт. Колкото и несериозно да звучи това на пръв прочит, то не е лишено от смисъл и не е далеч от истината. Но не за това иде реч. Мъжете може и да са устроени елементарно, но това изобщо не означава, че са елементарни в желанията си.

Първото, което трябва да направите, е да подкрепяте мъжете във всичко, което правят. Особено, когато знаете, че то е важно за тях. Дори да не го разбирате. Няма по-отблъскващо нещо за мъжете от това, жената до тях да подминава и омаловажава заниманията им. Не е задължително подкрепата да бъде показвана пряко. Достатъчно е и едно потупване по рамото, с което да се разбере, че сте съпричастни към него, че ви е грижа, че цените усилията. Да, защото всичко е заради вас, макар и да смятате мъжете за най-големите егоисти.

Второ – не позволявайте и за миг да показвате колебание, че обичате човека до себе си. Напротив, използвайте всеки един момент да демонстрирате възхищението си от него. Мъжът трябва винаги да бъде уверен, че каквото и да се случи, няма да загуби жената, която е обикнал.

И последно, но не и по значение – не отказвайте секс. Освен ако с отказа си няма да спасите света от апокалипсис. Въпреки че така пък подлагате на риск вашият свят да приключи апокалиптично. Изборът е ваш.

Чрез тези жестове ще накарате мъжете да се чувстват като крале. А когато мъж се чувства така, прави всичко възможно жената до него също да бъде коронясана, защото това е начинът тя да заеме мястото на кралицата до него.

Ако не сте съгласни, готов съм да поспорим.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти