Мога ли да помогна на сина ми без негово участие?

Мога ли да помогна на сина ми без негово участие?
Снимка: Thinkstock

Алексей Бъчев

Здравейте!

Прочетох откъс от книгата и толкова много ме заинтригува, че съм си поръчала и двете книги. Така че все още не съм запозната с всичко в тях, но имам един въпрос и съм нетърпелива да получа отговор.

Моят син е на 27 години и вече му оредя косата. Вълшебствата се справят с всякакви беди, но не знам кое е за конкретния случай. А и синът ми няма да повярва и да пожелае да се възползва, твърде прагматичен е.

Та питането ми е, освен кое е вълшебството за него, ще мога ли аз като една фея да го изпълня вместо него. А прекрасният резултат да получи той. 

С огрооомно очакване!

* * *

Здравейте,

Първо да отбележа, че книгите на Ивинела са четири и предполагам – всички ще ви заинтригуват, тъй като представят подхода в различни аспекти на живота.

Благодаря за вашето доверие в метода ми на работа. Разбирам, обаче, че понякога е трудно близките да проявят разбиране към шантавите идеи, които им предлагате в този дух. За радост, вече има доста натрупани, така да се каже „свидетелства”, за това, че може да окажете съдействието си на вълшебник за друг човек.

Що се отнася за проблема с косата, в Edna.bg вече сме публикували отговор на читателски въпрос по темата. Статията се казва "Помощ, косата ми окапва!" и от нея може да ползвате всяка идея, ако ви допадне.

Понеже не знаем все пак отношението на вашия син към ситуацията (кой всъщност се притеснява – той или вие?), няма да е изненадващо, ако косата му не само спре да пада, но ако на него изобщо престане да му пука за това.

Синът ви, предполагам, няма да заподозре нищо, ако си отглеждате вкъщи чичко-тревичко. Просто му сложете някакъв отличителен белег от него – може да го парфюмирате със същия парфюм или да му вържете шал от някой негов чорап.

Като цяло, почти всичко може да ви свърши работа.

Наскоро една жена забременя, след дългогодишни напразни опити, след като започна да си търка ушите с празна кутия от четка за зъби, която носела в чантата си.

Друга една дама на средна възраст най-после срещна мъжа на живота си и вече има определена дата за сватба, след като пуснала от прозореца си "въдица за мъже" – конец, на края на който вързала парцалче от фустата си.

Пиша ви това, защото писмото ви завършва "с огромно очакване", а именно то често е основната пречка пред случването на желаното. В този смисъл, колкото по-абсурдна техника изберете, толкова повече ще намалите очакванията и ще позволите на "другите възможности", както ги наричам, да сработят.

Сърдечни поздрави, Алексей 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти