Спечели книга с автограф от Джоан Роулинг

Спечели книга с автограф от Джоан Роулинг
Снимка: netinfo

„За теб ли преде жълтата си нишка копринената буба?
За теб ли готви гибелта си?”

Томас Мидълтън, „Трагедия на отмъстителя“

Близо година след решаването на случая „Кой уби Лула Ландри“ и криминалния роман „Зовът на кукувицата, Джоан Роулинг (прикрила самоличността си зад псевдонима Робърт Галбрейт) отново среща читателите с чаровния и недодялан детектив Корморан Страйк

Този път Корморан и неговата смела асистентка Робин трябва да се гмурнат в необятните литературни кръгове на съвременен Лондон, за да издирят изчезналия писател

Кой е Оуен Куайн?

Оуен току-що е завършил ръкопис, изпълнен с изобличаващи портрети на негови познати. Оказва се, че евентуалното му публикуване би могло да съсипе живота на мнозина и че не са малко хората, готови да предотвратят това. По един или друг начин.

Съвсем (не)очаквано Куайн е намерен брутално убит и около образа на трупа се заплитат милион нишки, всяка от които води към различен потенциален извършител.

Корморан и Робин са поставени пред мистерията ,,Bombyx Mori” (ръкописа на Оуен, наречен ,,Копринената буба”).

Напрегнат, умел и хитро написан криминален роман, в който авторката на „Хари Потър“ показва майсторството си на разказвач.

Всяка прилика с действителни лица и събития в тази книга е просто случайна. Но дали?

Днес Edna.bg и издателство "Колибри" ви предоставят шанса да спечелите книгата "Копринената буба" с автограф от самата Джоан Роулинг!

За да спечелите, трябва да изпълните само едно условие! 

Задаваме ви един съвсем лесен въпрос, който няма грешен отговор, а именно – Какво четеш?

Това, което трябва да направите е:
1. Да изпратите на електронната ни поща edna@netinfocompany.bg ваша снимка с книгата, която четете в момента (без значение на кой автор и издателство е) със заглавие на писмото "Какво четеш"?
2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3. Периодът на играта е 24 часа, съответно можете да изпращате вашите писма от днес – 6 ноември (четвъртък) до 9:00 ч. утре, 7 ноември (петък) 2014 година.

Победителят ще бъдат избран на лотариен принцип и обявен в сайта на 07.11.2014 година чрез статия.

* Периодът на играта е от 09:00 часа на 06.11.2014 г. (четвъртък) до 09:00 часа на 07.11.2014 г.(петък). Победителят в играта ще бъде избран на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора. С изпращането на своя снимка на посочения електронен адрес участниците се съгласяват тя да бъде използвана във фейсбук страницата на Организаторите – Edna.bg и ИК "Колибри". Ако не желаете снимката ви да бъда показвана във фейсбук страниците на Организаторите, моля, напишете го изрично в писмото си и вашето желание ще бъде взето под внимание! В лотарията участват читатели, изпълнили коректно поставените по-горе условия. Името на печелившия ще бъде обявено чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта на 07.11.2014 г.(петък). Победителят ще получи книга от ИК "Колибри". Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с победителя непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти