Белослава представя новата си песен "Няма"

Белослава
Снимка: Личен архив

Тази събота, 22 март, от 23:00 часа Белослава ще представи новата си песен от предстоящия си нов албум и се казва "Няма". Събитието ще се състои в Sofia Live Club.

В новата композиция на чаровната изпълнителка отново времето има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма.

Едновременно с това в "Няма" всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега.

Музиката на песента е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава е съавтор на "Няма" и аранжор на композицията.

Видеоклипът към "Няма", който също ще бъде представен за първи път на събитието, разкрива живота на Edna фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Тяхната любов по съвършен начин открехва вратата на интимния си свят и ни насочват към малките, важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост.

Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев, а присъстващите ще имат удоволствието да чуят и още две съвсем нови композиции.

Билетите за концерта вече са достъпни в мрежата на Eventim.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти