Кои жени са по-лесни за ухажване

Родена под щастлива звезда
Снимка: Thinkstock

Ако една жена има татуировка на тялото, е много по-вероятно да влезе в спалнята на мъжа още на първата среща, показва ново проучване на френски специалисти, цитирано от българската информационна агенция "БГНЕС".

Експерти провели анкета по плажовете на Бретан. 11 студентки, смятани за най-привлекателните от общо 58 участнички, посетили плажа 20 пъти. По време на десет от посещенията им те носели временни татуировки на гърба, а останалите пъти били в естествен външен вид.

Данните сочат, че когато имат татус по тялото, е няколко пъти по-вероятно да привлекат погледите на плажа. Група от 400 мъже била помолена да отговаря на няколко въпроса за жените – дали биха се срещали с някоя от посочените им участнички и с кои от тях искат да правят секс. Господата трябвало да оценят и привлекателността на момичетата.

Резултатите са следните – жените с татуировки са по-притегателни и желани от срещуположния пол. Според мнението на мъжете те са по-лесни за ухажване и е по-вероятно да се съгласят на еротични предложения още на първото излизане, завършва допитването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти