"Орифлейм" ви поднася холивудски лукс

Платена публикация

"Орифлейм" ви поднася холивудски лукс
Снимка: Oriflame

За първи път в своята 45-годишна история "Орифлейм" си сътрудничи с холивудска актриса от ранга на Деми Мур.

More by Demi е една от най-луксозните колекции на козметичната марка, включваща изящни гримове, деликатни аромати и елегантни аксесоари и бижута, създадени специално за модерната жена.

Вдъхновена от царството на приказките
Деми Мур, известна с изключителните си роли в обичани холивудски продукции като "Дух" и "Ангелите на Чарли", се трансформира от момиче със скромно потекло в изтънчена световноизвестна актриса. Истинска звезда, през годините на екрана, тя се превъплъщава в силни и модерни героини и се превръща в модна икона, извор на вдъхновение за жените по цял свят.

В резултат на нашето сътрудничество, инспирирано от приказките, Деми Мур се преобразява в ролята на възхитителна Снежанка, очарователна Червена шапчица и прелестна Пепеляшка, разкривайки нова страна от актьорския си талант.

Деми споделя: "Беше наистина вълнуващо да работя в екип с Орифлейм. Заедно създадохме разкошни козметични продукти и модерни аксесоари, в които всяка жена ще се влюби.

Като актриса истински се забавлявах, докато се превъплъщавах в героини от приказките и се надявам жените по целия свят да станат истинските звезди в своите приказки."

Изтънченост и елегантност за всеки повод
С богатото си разнообразие от продукти очарователната колекция ще излъчва чувственост и лукс в каталозите на Орифлейм от октомври тази година до януари 2013. От червила и лакове за нокти до крем за тяло и парфюмна вода, тази прелестна колекция ще даде възможност на всяка жена да се докосне до неподражаемия холивудски стил. Изискана серия аксесоари, включваща черна чанта от изкуствена кожа и изтънчена колекция от класически бижута.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти