Грижа за кожата през пролетта

Платена публикация

Грижа за кожата през пролетта
Снимка: Kozmetika.bg

Кожата се променя през различните сезони, а с това се изменят и нейните изисквания. С идването на пролетта трябва да променим продуктите в козметичната чанта.

По-топлото време води до отделянето на повече себум, което може да запуши порите, затова почиствайте лицето си с подходящи продукти всеки ден сутрин и вечер.

Не подценявайте и факта, че пролетта е сезонът на обостряне на проявите на акне. Освен добрата хигиена на лицето, е необходимо да го третирате със специализирани продукти, които ще ви помогнат за справяне с проблема.

Специално за сухата кожа, подхранването и хидратацията са важно условие за доброто ѝ състояние. Козметичните марки предлагат цели серии с такива продукти.

В първите слънчеви дни и особено при планинските разходки, имате нужда от защита от слънчевите лъчи. На пазара са налични кремове със слънцезащитен фактор (SPF) от степен 6 до 50+ SPF за всякакъв тип кожа, дори и най чувствителната.

Към цялостната козметична грижа за лицето може да се добавят и кремове, серуми или гелове за околоочния контур, продукти за шия и деколте.

Не забравяйте да обърнете внимание на грижата за косата и тялото.

Онлайн магазин за качествена козметика Kozmetika.bg предлага на своите клиенти качествена козметика – бяла, медицинска, био, луксозна, слънцезащитна, козметика за мъже, за деца – от над 300 реномирани марки с утвърдени традиции и само от официалните вносители за България.

Такива марки са: Eucerin, A-derma, Bioderma, Filorga Nuxe, BellaPierre, Biotrade, Bergman Beauty Care, Manhattan, Vichy, La Roche-Posay, Skincode, Skin Doctors, SVR, Casyopea, Cattier, Darphin, Adriana Karembeu, Diet Esthetic, Dita Von Teese, DS Laboratories, Dr. Scheller, Elemis, Erborian, Uriage, Bronnley, Markwins, Isadora, Kloranе, Lierac, Lavera, Lumene, Logona, Micro-cell 2000, Mustela, 3 Chenes, Skin Blossom, Oaskin, Weleda, Phyto и много други.

Като добро допълнение са включени и продукти за здраве – за тонус, детоксикация, женско и мъжко здраве, дихателна, храносмилателна, сърдечно-съдова и двигателна система.

Пазарувайте онлайн с удоволствие от Kozmetika.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти