Повелителите на мигли

Шесткратно номинираната за “Грами“ певица Кейти Пери също се доверява на Eylure
Снимка: Eylure

Кристина Гочева

Изкуствените мигли са новите високи токчета.

Изкушението вече не само се движи върху зашеметяващи височини, а и пърха с мигли. 

Шоубизнесът и артистичният свят налагат модели, които превръщат  миглите в своеобразен фетиш на съвремието, а милиони жени успяват с лекота да моделират визията си.

Макар първите изкуствени мигли в историята да са създадени за звездата на нямото кино Филис Хейвър и да се свързват с вездесъщия в грима Максимилиан Факторович, по-известен като Макс Фактор, именно известните британски филмови гримьори - Дейвид и Ерик Елиът, през 1946 г. успяват толкова майсторски да ги залепят върху клепача, че цели 66 години те красят женските лица и са част от легендарните емблематични образи на кинолегенди като Елизабет Тейлър и София Лорен.

Ражда се марката "Eylure" и "чаровните очи" напускат киносалоните, за да продадат до 1960 г. осем милиона чифта на година.
Образът на Клеопатра, изигран от Елизабет Тейлър, се превръща в  ракета носител за двамата братя, а тяхното нововъведение предизвиква истинска революция във визията на актрисите и излъчването пред камера, която може да бъде сравнена само с откриването на червилото.

Успехът на "Eylure" е съпътстван от щедра доза холивудски блясък.

Вълшебните мигли през годините красят лицата на Марлене Дитрих, Одри Хепбърн, Ракел Уелч, Джоан Колинс, Джоан Фонтейн, Ингрид Бергман, Дебора Кер, Барбара Картланд,  и със сигурност техните лица нямаше да бъдат същите, ако срещата им с магията на "Eylure" не се бе състояла.

Усъвършенствани във времето, "Eylure" запазват притегателната си сила и в ерата на супермоделите – част от харизмата си Наоми Кембъл и Синди Крауфорд дължат на братя Елиът.

Никол Кидман, Лиса Кудроу, Мини Драйвър, Кайли Миноуг и Виктория Бекъм също се доверяват на ценната придобивка за женската половина от човечеството, която за секунди успява да промени лицето.

Днес чифт мигли "Eylure" се продават на всяка секунда и задоволяват всички изисквания на женската природа – от най-естествените варианти  за ежедневна употреба до бляскава серия за специални случаи, във всякакви  дължини и размери.

Целите мигли (Strip Lashes) са серия от 13 вида мигли с различна дължина и плътност, подходящи за всеки повод, от плътни и експресивни до дискретни с лек обем.

Миглите на снопчета (Individual Lashes) са избор на много топ гримьори, защото дават възможност за контрол на дължината и плътността на миглите, които се сливат естествено със собствените мигли и могат да останат до четири седмици на окото.

Миглите за долен клепач (Underlash) рамкират по-драматично погледа и носят посланието на емблематичната от 60-те Туиги визия, която предизвиква истински бум в използването на изкуствени мигли.

Кейти Пери може да се похвали със собствена колекция мигли - Katy Perry by Eylure.

Певицата избира "Eylure", заради дългата история и невероятното качество на марката, а четирите вида изкуствени мигли на Кейти Пери са: Sweetie Pie, Oh, Honey!, Cool Kitty и Oh, My!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти