Жизел Бюндхен "се продава" на висота

Фотокадър от новата рекламна кампания на "Chanel" ("Шанел"), представяща козметичната линия "Les Beiges", чието рекламно лице е Жизел Бюндхен
Снимка: Chanel/Mario Testino

Бразилската манекенка Жизел Бюндхен (32 г.) е новото рекламно лице на козметичната линия "Les Beiges" на френската модна къща "Chanel" ("Шанел").

От централата на бранда коментират, че продуктите към серията "Les Beiges" са създадени, за да подчертаят максимално естествения вид на женaта и затова присъстващите цветове са основно в неутралната и бежова гама. Снимките за кампанията са били заснети от прочутия фотограф Марио Тестино още миналата пролет.

През декември 2012 година Жизел роди дъщеря си Вивиан, която е второ дете за нея и състезателя по американски футбол Том Брейди.

Също така през 2009 година двойката се сдоби и със своя първороден син Бенджамин.

Освен с шеметната си кариера на модел, Бюндхен нашумя и покрай връзката си с актьора Леонардо ди Каприо, продължила от 2000 до 2005 година.

През лятото на 2011 година щатското списание "Forbes" ("Форбс") публикува материал, в който се казва, че за последните десет години бразилският топмодел е спечелил над 250 млн. долара и до днес редовно оглавява годишните класации за най-високо платените манекенки в света.

Тя е известна и с постоянното си участие в различни благотворителни кампании за опазване на околната среда и превенция на СПИН. През 2001 година Жизел създава своя собствена линия сандали "Ipanema" ("Ипанема").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти