4 пролетни визии за работещи жени

4 пролетни визии за работещи жени
Снимка: Thinkstock

Всички жени, които работят в офис, знаят, че той не е само мястото, на което градят кариера, но и на което могат да покажат стила си и да изразят себе си чрез добре комбинирани дрехи.

Затова днес ще ви дадем 4 пролетни предложения за ефектен стайлинг, подходящ за работа в офис.

Първата идея е елегантната класика в бяло. Бял панталон (4), бяло сако (2), бяла кожена чанта с черен кант (3). Костюмът можете да комбинирате с ефирен потник в блед цвят по избор - в случая розов (1), както и в обувки в същата гама (5).

Вторият вариант залага на тъмносиния цвят като основа - с тъмносиня пола (2) и карирана блуза с къс ръкав в синьо и бяло (1). Тоалетът е допълнен с розов клъч (3) и сиви боти на ток (4).

Третата визия е за по-топлите пролетни дни, защото съчетава бяла рокля в широка кройка с вертикални и хоризонтални черни линии (1) и бяла чанта с черна дръжка (2). Ефектното предложение се допълва от черни боти на ток с фигурални отвори (3).

Последният стайлинг е по-спортен, но в същото време елегантен. Той е комбинация от тъмносива блуза на бели точки с дълъг ръкав (1), дънки с висока ластична талия (3), допълнени от бяла чанта (2) и бели пантофки (4).

Е, на кое от 4-те предложения бихте заложили вие?

Прочети още: Пролет/Лято 2015: Вижте новите модни тенденции

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти