Решения срещу черни точки

Решения срещу черни точки
Снимка: Thinkstock

И преди сме ви давали различни рецепти за справяне с черните точки.

третиране с мляко и индийско орехче е единият от вариантите (можете да го видите тук). 

Днес ще ви дадем още няколко съвети как с натурални продукти да имате чисто и гладко лице.

Сок от лимон
Натърквайте директно от лимона областите с черни точки, за да се напоят с лимонов сок, два или три пъти дневно. Сокът ще помогне на порите да се стегнат и ще направи повърхността на лицето ви по-малко податлива към черни точки.

Маска от рози и овесено брашно
Този метод е много добър да се отървете от черните точки, които вече имате и да предотвратите новото им появяване. Смесете пудра от овесено брашно с розова вода, за да направите паста.

Намажете пастата върху лицето си с пръсти и я оставете там 15 минути. Фокусирайте се върху проблемните зони като брадичката. Изплакнете със студена вода. Студената вода затваря порите и така предотвратява появата на нови черни точки.

Картофи
Настърганите сурови картофи могат да се използват за третиране на всякакви проблеми с кожата включително пъпки, бръчки, бели петна и черни точки. Сложете картофите директно върху проблемната област, за да изтеглят черните точки.

Семена от ряпа
Паста направена от семена от земна ряпа и вода се слага върху областите с черни точки на лицето и ефективно ги премахва. Оставете пастата за 15 минути преди да я измиете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти