Да поговорим за вграждането на мигли

Да поговорим за вграждането на мигли
Снимка: Thinkstock

Очаквате ли с нетърпение настъпването на новогодишната нощ? А мислите ли си вече с какво ще бъдете облечени?

Ако сте решили наистина да се постараете да зашеметите всички, независимо дали става въпрос за посрещането на 2013 година или за фирменото коледно парти, ще имате нужда не само от подходящи дрехи и обувки, но и от прическа, хубав грим, добро настроение и високо самочувствие.

Много сме ви писали по отношение на изграждането на стилна, женствена и красива визия. Сега обаче ще ви обърнем внимание на нещо, с което може да експериментирате, а именно – вграждането на мигли.

Този метод не трябва да се бърка с лепенето на изкуствени мигли.

Вграждането се прави от професионалист с отделни снопчета мигли или единични косъмчета и специално лепило. Целта е те да изглеждат колкото с може по-естествени и да се задържат няколко седмици на клепачите.

Ако решите да разнообразите визията си и да използвате този метод, то е добре предварително да знаете няколко неща.

Като начало е важно къде и от кого ще ви бъдат поставени миглите. Отидете само при професионалист с нужния сертификат.

Може да се доверите на препоръка на приятелка, която вече си е направила процедурата и е доволна.

Когато си изберете салон, не се притеснявайте предварително да разпитате за какво точно става въпрос. Какви мигли ще се използват, какво лепило, колко време трае процедурата, какво да очаквате, какви са евентуалните негативни реакции, как да поддържате косъмчетата и т.н.

Освен това се замислете точно какво искате да постигнете – плътност, дължина или и двете заедно. Помолете да ви покажат снимки на други клиенти на салона преди и след процедурата.

Относно самите мигли, трябва да знаете, че ако те наистина са качествени, би следвало да се задържат няколко седмици на клепачите и да нямат проблем при намокряне, почистване и т.н.

Не трябва да използвате водоустойчива спирала, да ги дърпате и да си играете с тях и е по-добре да забравите за извивачката за мигли. Тя вреди не само на изкуствените, но и на естествените косъмчета.

Почиствайте грима си със специален разтвор. Козметикът може да ви насочи най-добре към подходяща мярка, спрямо вида на ползваните мигли и лепило.

Ако ефектът след като поставите миглите ви хареса, спокойно може да не ползвате спирала. Предполага се, че сега клепките ви ще бъдат с достатъчно дълги, гъсти и красиви и няма да имате нужда от допълнителни подобрители. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти