Mъж под прицел

Mъж под прицел
Снимка: netinfo

Кристина Гочева

Ако намирате подаряването на парфюм за клише, признайте откровено, че никога не сте получавали или поднасяли аромат като подарък. Отговорът е ясен, затова си струва, особено по това време от годината, да надникнем в света на мъжките ухания, където ни очаква истински зрелищна надпревара за привличане на вниманието ни.

Dior извадиха тежката артилерия и буквално взривиха пазара с ново лице на легендарните аромати Dior Homme. Поредният знаков избор на актьора има за цел да внуши определена идея за мъжественост, адресирана към всички, които харесват иконичните образи на Марлон Брандо, Джеймс Дийн, Пол Нюман или Монти Клифт. Мъже с екстремна природа, изповядващи веруюто на Дийн: "Мечтай така, сякаш ще живееш вечно и живей така, сякаш ще умреш днес."

Голямата и споделена любов на творческия директор на Burberry Кристофър Бейли към музиката и в частност съвременното лице на брит сцената, се явяват отправни точки за творческото му въображение. След успешни колаборации с The Fratellis за The Beat и с Тhe Feeling за Burberry Body, новият провокативен мъжки аромат Brit Rhythm е директно зареден с екзалтация и адреналин на живата музика от наелектризиращата енергия на тълпата. Бейли избира за лице на аромата фронтмена и модел на These New Puritans Джордж Барнет.

Tom Ford Noir Eau de Toilette е новa, динамична версия на TOM FORD NOIRОбонятелен портрет на свежа и непозната увереност, която намеква за сексуална чувственост под повърхността и предлага свеж и енергизиращ начин да носиш почерка на TOM FORD NOIR.

Първият мъжки аромат на Giorgio Armani Eau pour Homme е създаден през 1984 г. Точно както де-конструираното сако, ключово за гардероба на Армани, времето превръща Eau pour Homme в класика. Днес, почти 30 г. по-късно, облечен в черен смокинг, се появява Eau de Nuit. Едновременно брат близнак на  Eau pour Homme, но и негова елегантна противоположност със статут на моден аксесоар и последен акцент от мъжкия ритуал за обаяние.

Ароматната аура на Just Cavalli за него е смела и спонтанна - така ухае младостта и свободата. Мъжът, който ще се отъждестви с Just Cavalli, е уверен и напълно осъзнава обаянието си. Обича да съблазнява и да бъде съблазняван. Наслаждава се на удоволствието от самото преследването с първична и нережисирана страст.

"Парфюмът трябва да бъде с интензивно красноречив характер и същевременно лек за носене", твърди гениалният Пако Рабан, които обича да разказва истории чрез творенията си. Invictus е роден от желанието да се говори за спорт по един нов начин. Той има за цел да постави нова концепция за „свежестта” като възприятие, претворявайки един автентичен разказ чрез аромат.

След лансирането на първия Mercedes-Benz for men, марката затвърждава присъствието си в света на ароматите с нова интензивна версия - Mercedes-Benz for men Intense, която е адресирана към всички мъже, които вече са се привързали към дебюта на аромата и се нуждаят от по-концентрирано усещане за него.

Аzzaro преоткриват вдъхновението за Chrome United в простите неща - приятелството, силата на връзките и усещането за свобода, или както самият Лорис Азаро приживе споделя: "Любов към живота означава да имаш много силни и дълбоки връзки с други хора."

Montblanc Legend Intense е aктуална интерпретация на аромата Legend, с по-подправъчни и по-топли нотки и допълнителна съблазняваща сила, идваща от специална молекула, извлечена от дъбов мъх.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти