Какво да му подарите

Какво да му подарите
Снимка: Thinkstock

Със сигурност вече сте се замислили какво ще си поискате от Дядо Коледа за тази година. В същия ред на мисли обаче трябва да решите и какво самите вие ще поднесете на любимите си хора.

Ако търсите подходящ подарък за партньора ви, ще се опитаме да ви дадем няколко идеи.

Като начало може да се замислите за нещо, което да ползвате и двамата и така да прекарате повече време заедно. Спа почивка или масаж е чудесен вариант, а различните сайтове за групово пазаруване имат ежедневно разнообразни изгодни оферти за всеки вкус и джоб. Разгледайте предложенията и вижте дали няма да намерите нещо подходящо за вас.

Често избиран от жените вариант за подарък на половинките им са дрехите. Щом познавате мъжа до вас достатъчно добре, не би следвало да имате затруднения в избора на модел и най-вече размер. Все пак си запазете касовата бележка, ако се наложи да се върнете и да смените артикула.

Бельото също е вариант, особено ако е по-закачливо. Има разнообразни предложения на мъжки слипове и боксерки със смешни надписи или картинки. А може просто да му купите качествено бельо на по-луксозна марка.

Всякакви аксесоари като ръкавици, шапки, шалове, портфейли и т.н. също са подходящи. Помислете от какво има нужда и му изберете подходящия подарък.

Мъжете много често се радват и на всякакви джаджи от сорта на флашка, комплект отвертки, куфарче за инструменти или други подобни неща. Това е трудно за вярване от страна на жените, защото коя от нас би се зарадвала повече на тефлонов тиган в комплект с ръкохватка, отколкото на чанта от естествена кожа?

Все пак си спомнете, че целта на подаръка е да се хареса на човека, за когото е предназначен. Затова избирайте според вкуса на другия, а не според това какво сами бихте искали да получите.

Ако изпитвате трудности в задачата какво да подарите на любимия мъж, то може да се допитате за съвет до негов приятел. Той може да знае по-добре от вас какво да изберете, за да зарадвате наистина любимия. Само го помолете да си мълчи и да не разваля изненадата.

И в крайна сметка е добре да кажем, че мъжете биха се зарадвали и на отрупана с любимите им ястия трапеза, широка усмивка от ваша страна, а след това интимна демонстрация на бельото, което вие сте си взели за вас. Със сигурност той ще прояви по-голям интерес към него, отколкото ако сте му взели слипове "D&G".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти