Защо Мишел Пфайфър е несигурна

Мишел Пфайфър има три номинации за "Оскар", а през 1990 г. печели единствения си засега "Златен глобус" за филма "Тhe Fabulous Baker Boys"
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Мишел Пфайфър признава, че все още се чувства несигурна в работата си и постоянно се притеснява, че дадена роля ще ѝ бъде отказана.

"Все си мисля, че ще се проваля и ще бъда уволнена още на първата седмица от филмовите снимки", допълва 55-годишната Пфайфър в интервю за щатското списание "Ladies’ Home Journal".

Тя споделя, че се старае да подбира екранни превъплъщения, в които образът е многопластов и е предизвикателство за нейните професионални умения.

Актрисата коментира, че не се притеснява от остаряването, а изповядва философията, че всяка възраст си има своите преимущества и недостатъци.

"Знам, че наближавам 60-те и няма как да си въобразявам, че съм млада, но все пак се старая да поддържам кондиция и да съхраня характера си, а не да се преструвам, че не забелязвам увеличаващия се брой бръчки по лицето ми.

Най-новият филм с участието на Мишел Пфайфър "The Family" e мафиотска черна комедия на режисьора Люк Бесон, а в продукцията ще видим още Робърт де Ниро и Томи Лий Джоунс. Ето и трейлър към лентата, чиято световна премиера е след броени дни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти