Бионсе може да получи 500 млн. долара, ако стане жури в американския "Екс Фактор"?

На сцената няма кой да я засенчи
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Продуцентът на американския вариант на песенния тв формат "Екс Фактор" (X Factor) Саймън Коуел e предложил баснословната сума от 100 млн. долара на година, ако 30-годишната изпълнителка Бионсе подпише договор за пет поредни сезона, в които тя трябва да се изявява като жури в същото издание, споделят редица западни медии.

Само преди броени дни Саймън освободи от журиращия пост певиците Пола Абдул и Никол Шерцингер, които оценяваха певческите таланти през първия и премиерен за САЩ сезон на въпросното шоу, чиито финал бе през декември 2011-та.

Все още информацията не е официално потвърдена, но явно британецът е твърдо решен да изстреля в орбита рейтинга на своето предаване, спирайки се може би на най-популярната в момента певица в света.

Това се дължи на факта, че пилотният сезон на "Екс Фактор" отвъд океана не оправда очакванията за висока зрителска гледаемост, така че тази година Коуел няма право на грешки, ако иска да задържи изданието в ефира на американската телевизия "Фокс" (Fox).

Сред другите широко спрягани алтернативи за попълване на журито са имената на Марая Кери и Кейти Пери.

Повечето източници обаче коментират, че само Бионсе е способна да прескочи рейтингите на другото конкурентно шоу в щатския ефир, а именно "Америкън айдъл" (American Idol), което засега бие "Екс Фактор" с доста по-голям интерес на аудиторията.

Ако тя приеме примамливата оферта, нейното състояние заедно с това на съпруга й Джей Зи ще надхвърли един милиард долара.

Да припомним, че и колежката на Бионсе от вече разпадналата се група "Дестинис Чайлд" (Destiny's Child) Кели Роуланд също бе част от журито на миналогодишния "Екс Фактор", само че в британския му еквивалент.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти