Актрисата Чарлийз Терон е щастлива и сама

Природата не е пропуснала да дари Чарлийз с прекрасни черти
Снимка: ЕПА/БГНЕС
36-годишната носителка на ''Оскар'' Чарлийз Терон признава пред читателите на американския ''Вог'' (Vogue), че за първи път от 19-годишна възраст не е обвързана. Актрисата ще украси декемврийската корица на най-престижното модно списание, а снимките за нейната фотосесия са направени от Ани Лейбовиц.

В обширно интервю за въпросното издание Терон споделя, че се радва на свободата си и не съжалява, че няма мъж в нейния живот.

''В момента преоткривам себе си и никак не ми е лесно. Но винаги съм се чувствала по-комфортно, когато съм споделяла живота си с някой друг'', разказва тя. Преди повече от година Чарлийз се раздели с актьора Стюарт Таунсенд, с когото бяха заедно почти 10 години.

Русокосата дама допълва, че се е опитала да се отдръпне от кариерата си, за да спаси своята връзка, но изведнъж всичко между нея и Стюарт рухнало.

С голям интерес се очаква и филмът Snow White and the Huntsman, който е по мотиви от приказката за Снежанка. В него Чарлийз ще влезе в ролята на Злата кралица, а премиерата на големия екран е насрочена за лятото на 2012-та.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти