Ужасяващи разкрития за живота на Майкъл Джексън

Майкъл Джексън
Снимка: Getty/Gulliver

Порно материали, огромна колекция от книги, списания и видеа с голи деца, изображения на жертвоприношения на животни - това е имал в имението си Майкъл Джексън, твърди полицейски доклад от 2003 година, разсекретен сега, 13 години по-късно. 

Първо изданието "Radar Online" публикува разсекретени документи от съда, иззети при полицейски претърсвания в имението на Краля на попмузиката "Невърленд" през 2003 г.

Събраните доказателствата били използвани в последвалия процес срещу Джако за гавра с малолетни.

Докладът е от 88 страници и негов автор е полицейски шеф, починал преди 7 години. 

Съдът оправда идола на милиони по всичките 14 обвинения срещу него през 2005 г,, разказват от Vesti.bg.

Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 г. в болница в Лос Анджелис на 50-годишна възраст след предозиране с Пропофол. Личният му лекар Конрад Мъри бе осъден за непредумишлено убийство, задето му го е изписал.  

Разследването във връзка със секс скандала за сексуално посегателство над деца, в който бе забъркан Кралят на попмузиката, открило недвусмислени доказателства след обиск в ранчото му Невърленд, пише DarikNews.bg.

Документите на полицията описват Джако като манипулативна личност, обсебена от дрогата и секса, като истински хищник. Той използвал кръв, кадри от жертвоприношения на животни в сексуален контекст и перверзни сношения на възрастни, за да подчини децата на волята си.

Разследващите се натъкнали на шокиращи снимки на детски изтезания, на детска голота, на привързване на жени и на садо-мазо. Майкъл Джексън беше оправдан през 2005 година по обвинения в блудство с деца и даване на алкохол на малолетен.

В книгата "Стая за игра", открита в Невърленд, фигурирала снимка на умряло момиче с въже около врата. Според разследващите органи всички тези мрачни притежания имали за цел да направят децата "безчувствени".

Според признанията на самия Майкъл Джексън той вкарвал в леглото си едно след друго деца, с които изкарвал дълго време.

Прочетете още:

Последните дни от живота на Майкъл Джексън в сериал

Децата на Майкъл Джексън остават без наследство

Майкъл Джексън печели и след смъртта си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти